Babolat Fit Padel padeltas witte
  • Babolat Fit Padel padeltas witte

Babolat Fit Padel padeltas witte

PVP: € 64,95
€ 54,95
-16% Babolat
Babolat Fit Padel witte sporttas | Neem al je materiaal mee naar wedstrijden of naar de sportschool met de nieuwe Babolat Fit Padeltas ontworpen met een ruim Headvak en een kleiner vak.

Babolat Fit Padel witte padeltas

Laat niets thuis met de nieuwe collectie padel racketassen en rugzakken van het merk Babolat 2023 die je vanaf nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Binnenin vind je de nieuwe Babolat Fit Padeltas, perfect om mee te nemen naar je padelwedstrijden of naar de sportschool.

Wat betreft de ruimte, het heeft een Headvak met ruimte voor een schep en voor uw materiaal zoals kleding, schoenen of sportaccessoires. Daarnaast is er ook nog een kleinere bijgekomen waarin je kleinere materialen zoals je mobiel of sleutels kunt opbergen.

Fit Padel tas in wit, kenmerken

  • De Babolat Fit Padel is ontworpen met technische stoffen.
  • Je kunt hem over de schouder dragen dankzij de handvatten.
  • Headvak waarin je de schep en je materiaal kunt opbergen.
  • Kleine vakjes om alles in op te bergen wat je bij de hand wilt hebben.
  • Wit design met details in marineblauw.
  • Nieuwe collectie tassen en rugzakken voor Babolat padel tennis 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor al die meiden die op zoek zijn naar een tas waarin ze al hun materiaal geordend kunnen vervoeren om mee te nemen naar de training of de sportschool. Bovendien kunt u dankzij de compartimenten al uw materiaal scheiden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer handige tas is om alles comfortabel in te vervoeren. Hij is ook uitgevoerd in het wit met details zoals de hengsels in marineblauw, een hele mooie combinatie die je niet moeilijk zult vinden om te combineren met je sportkleding.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten