Padeltas Babolat Houder Perf Padel multicolor
  • Padeltas Babolat Houder Perf Padel multicolor
  • Padeltas Babolat Houder Perf Padel multicolor
  • Padeltas Babolat Houder Perf Padel multicolor

Padeltas Babolat Houder Perf Padel multicolor

PVP: € 110,00
€ 99,95
-10% Babolat
Babolat Holder Perf Padeltas | Vervoer al je materiaal naar de wedstrijden met de nieuwe Holder Perf Padel-racketas die is ontworpen met twee zijvakken om het racket in op te bergen

Babolat Holder Perf Padel Padeltas zwart wit

Laat niets thuis met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Babolat, waar u een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden om uit te kiezen. Binnenin vind je de nieuwe Holder Perf Padeltas waarin je tot vier padelrackets kunt vervoeren.

Wat het ontwerp betreft, het heeft twee zijvakken waarin u twee padel rackets in elk kunt opbergen die zeer goed beschermd zijn dankzij de isothermische bescherming. Het heeft ook nog een Headruimte waar u uw kleding, schoenen en ander materiaal kunt dragen.

Holder Perf Padel grote padel racketas, kenmerken

  • De Babolat Holder Perf Padel is een van de grootste in de hele collectie.
  • Hij heeft een inhoud van 52 liter en is 37 x 30 x 60 cm groot.
  • De materialen die bij de fabricage zijn gebruikt, zijn 100% gerecycled.
  • Twee gewatteerde handgrepen waarmee je hem als rugzak op je rug kunt dragen.
  • Ze zijn ontworpen in zwart en wit met details in oranje en roze.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Babolat 2023 padel racketassen.

Voor wie is het? Perfect voor al die mensen die gewend zijn om na wedstrijden te douchen en dus een tas nodig hebben waarin ze al het materiaal geordend kunnen vervoeren zonder dat ze iets thuis hoeven te laten. Hij is ook zeer comfortabel te vervoeren dankzij de gewatteerde handgrepen waarmee hij is ontworpen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle ruimte die het heeft, maar ook vanwege het zwart-witte ontwerp met details zoals oranje en roze ritsen, een eenvoudige combinatie maar met een opvallende touch zodat je een set met je kleding kunt dragen

Lees meer over het merk BABOLAT

In 2010 begon Babolat Padel zijn carrière in padel en lanceerde hij zijn eerste collectie. Met veel werk en moeite heeft het zich in de sector geconsolideerd met zeer concurrerende producten die zijn aangepast aan alle soorten doelgroepen en games.

Bovendien is het een van de sponsors geworden van de Padel World Padel Tour, met de vertegenwoordiging van enkele van de meest opvallende spelers op de ranglijst.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten