Babolat Holder Padel Lite padeltas witte
  • Babolat Holder Padel Lite padeltas witte
  • Babolat Holder Padel Lite padeltas witte

Babolat Holder Padel Lite padeltas witte

PVP: € 64,95
€ 54,95
-16% Babolat
Babolat Holder Padel Lite witte racketas | Laat niets thuis met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Babolat, waar je de Holder Padel kunt vinden die is ontworpen in zwart en wit

Babolat Holder Padel Lite witte padeltas

Wissel je oude padel racketas in voor een nieuwe van het merk Babolat die je al beschikbaar hebt in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Padel Lite-houder die je dankzij de verstelbare handvatten met de hand kunt dragen in de vorm van een tas om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat de ruimte betreft, hij heeft twee vakken waarin je maximaal twee padelrackets kunt opbergen en al je andere materiaal zoals schoenen of kleding om het op een ordelijke manier te vervoeren. Aan de andere kant is het gemaakt van zeer resistente stoffen om slijtage te voorkomen.

Babolat Holder Padel Lite racketas in zwart en wit, kenmerken

  • Je kunt de Babolat Holder Padel Lite als tas dragen dankzij de handgrepen waarmee hij is ontworpen.
  • Twee zeer ruime zakken om al je materiaal in op te bergen.
  • Hij heeft een inhoud van 35 liter.
  • Versterkte stof om te voorkomen dat het door gebruik aan kwaliteit verliest.
  • Als je dit model leuk vindt, is het ook verkrijgbaar in volledig zwart.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Babolat 2023 padel racketassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor die spelers die niets thuis willen laten, dus op zoek zijn naar een rugzak met grote vakken waarin ze alles geordend kunnen vervoeren. Hij is ook zeer comfortabel te vervoeren dankzij de handgrepen waarmee hij is ontworpen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij zijn formaat kun je hem als sportkleding gebruiken om naar wedstrijden te dragen of om mee te nemen naar de sportschool. Daarnaast is er een combinatie ontworpen die je bij al je kleding kunt dragen in zwart met wit.Wacht niet tot het op is!

Lees meer over het merk BABOLAT

In 2010 begon Babolat Padel zijn carrière in padel en lanceerde hij zijn eerste collectie. Met veel werk en moeite heeft het zich in de sector geconsolideerd met zeer concurrerende producten die zijn aangepast aan alle soorten doelgroepen en games.

Bovendien is het een van de sponsors geworden van de Padel World Padel Tour, met de vertegenwoordiging van enkele van de meest opvallende spelers op de ranglijst.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten