Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Counter Veron 2023
  • Babolat Counter Veron 2023
  • Babolat Counter Veron 2023

Babolat Counter Veron 2023

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Babolat
Babolat Counter Veron 2023 padel racket | Geniet van de beste balans tussen kracht en controle met dit nieuwe Babolat padel racket, een uitgebalanceerd en flexibel model waarmee je je beste spel kunt spelen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Counter Veron padel racket

Win het punt dankzij het Counter Veron padel racket, het meest gecompenseerde van de Dynamic Power-serie van de Babolat Padel-collectie 2023. Voor meer controle is het ontworpen in een oversized formaat, maar met behoud van de medium balans voor een goede stoot. Het heeft ook een ruw oppervlak waarmee we meer effect op onze foto's kunnen afdrukken.

Aan de andere kant biedt het een meer elastische touch omdat het is vervaardigd met het carbon flex-systeem, dat wil zeggen een mengsel van koolstof en glasvezel om een goede balans tussen weerstand en flexibiliteit te bereiken. Wat betreft de kern, het is gemaakt van zwart eva-rubber en bevat vibrasorb-technologie voor een spel zonder blessures. Tot slot verwissel je eenvoudig je veiligheidskoord met het nieuwe Smart Buttcap systeem.

Babolat Counter Veron grijs en geel, kenmerken.

  • De Babolat Counter Veron 2022 combineert koolstof met glasvezel in zijn constructie.
  • Balans in het midden en extra grote mal om het veelzijdig te maken.
  • Smart Buttcap-technologie waarmee je de veter kunt verwisselen.
  • Uitzonderlijke aanraking met het gebruik van zwart eva-rubber aan de binnenkant.
  • Meer precisie bij het slaan met de nieuwe verdeling van het boren.
  • Geef de bal meer spin dankzij de 3D Spin ruwheid.
  • Trillingen worden geëlimineerd dankzij het vibrasorb-systeem van het hart.
  • Nieuwe catalogus van geavanceerde Babolat Padel 2023-rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een veelzijdig racket dat geschikt is voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die experts willen worden, omdat het een uitstekende balans en aanraking biedt om effectief te kunnen reageren op elke rivaliserende bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van gebruikte materialen is het niet zo technisch als de Counter Viper, zodat je kunt genieten van betere sensaties en speelbaarheid. Ten slotte presenteert het een vernieuwd ontwerp in grijs- en geeltinten waarmee u zich zult onderscheiden van al uw leeftijdsgenoten.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten