Babolat Air Veron 2023
  • Babolat Air Veron 2023
  • Babolat Air Veron 2023

Babolat Air Veron 2023

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Babolat
babolat Air Veron 2023 | Uitstekend op de baan met dit Babolat padelracket, ontworpen met een lichter gewicht en een combinatie van flexibele materialen die de prestaties verbeteren.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Veron padel racket

Als u van grote wendbaarheid op de baan houdt, zult u dol zijn op het nieuwe blauwe Air Veron padelracket, een van de nieuwigheden in de nieuwe catalogus van Babolat Padel 2023. Vanwege zijn extra grote diamantformaat en medium-hoge balans, drukt hij een veel kracht in de hit, hoewel het niet erg technisch is, omdat de samenstelling in Carbon Flex het meer elasticiteit geeft.

Eenmaal in de hand zullen we een grote hanteerbaarheid opmerken, aangezien het gewicht rond de 355 gram ligt, waarmee je het snel kunt verplaatsen. Dankzij de zwarte eva-rubberen kern zullen we genieten van een onverslaanbaar gevoel en met de vibrasorb-technologie zullen we de trillingen nauwelijks opmerken. Ten slotte bevat het naast het Smart Buttcap-systeem een ruwe textuur om het veiligheidskoord te vervangen.

Babolat Air Veron blauw en grijs kenmerken

  • Meer power in de hit met de nieuwe Babolat Air Counter Veron 2023.
  • Het verbetert de speelbaarheid door het gebruik van Carbon Flex-materiaal, een combinatie van koolstof en glasvezel.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zwarte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Het houdt de sweet spot hoog dankzij het diamantontwerp en de licht hoge balans.
  • Nieuwe verdeling van de gaten die samen met de 3D Spin-ruwheid de effecten verbetert.
  • Antivibratietechnologie geïntegreerd in het hart van het racket.
  • Nieuwe Smart Buttcap-vetersluiting waarmee je hem moeiteloos kunt vervangen of aanpassen.
  • Opgenomen in de Dynamic Power-serie van de Babolat 2023-racketcollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers van een gevorderd niveau die op zoek zijn naar extra kracht in het spel, aangezien de Air Veron een zeer goede stoot heeft, evenals beheersbaarheid en een meer elastische aanraking dankzij de combinatie van gebruikte materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig racket is, zul je verrast zijn door zijn fantastische beheersbaarheid, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om eraan te wennen. Bovendien is het esthetisch het mooiste omdat het zijn klassieke kleurlijn behoudt in grijstinten, blauw en logo in het centrale zilveren gebied.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten