Babolat Technical Viper Juan Lebron
  • Babolat Technical Viper Juan Lebron
  • Babolat Technical Viper Juan Lebron

Babolat Technical Viper Juan Lebron

PVP: € 380,00
€ 173,91
-55% Babolat
padel racket Babolat Technische Viper Juan Lebron | Koop een van de meest begeerde rackets van Babolat, in een nieuw model van Juan Lebrón keert het terug met behoud van zijn grote kracht en presenteert het ook een exclusief ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Viper padel racket van Juan Lebron 2023

We presenteren een van de meest verwachte modellen: het nieuwe Juan Lebron Technical Viper padel racket. Het is een powerracket ontwikkeld door Babolat 2023 voor zijn sterspeler, dus het behoudt de diamantvorm en hoge balans, zodat de sweet spot kleiner is en zich aan de bovenkant bevindt, waardoor de slagkracht toeneemt.

Het presenteert een exclusief ontwerp voor de speler, maar behoudt alle bekende kenmerken. Op de vliegtuigen is dus carbon en 12k stof gebruikt, wat zorgt voor een droger gevoel. Deze hebben ook een ruwe afwerking, wat de effecten verbetert en de nieuwe verdeling van de gaten verbetert de weerstand. Het heeft ook een X-eva-kern om comfort niet te verliezen en een anti-vibratiesysteem voor een soepele slag.

Babolat Technical Viper Juan Lebron rood en groen, kenmerken

  • Constructie met 12k stof om extra sterkte te krijgen in de nieuwe Babolat Technical Viper Juan Lebron.
  • Behoudt de extra grote diamantvorm en hoge balans.
  • Comfortabel slaan dankzij de 3 lagen eva-rubber met verschillende dichtheden.
  • Nieuwe verdeling van gaten die de prestaties van het racket verbetert.
  • Krijg meer spin op de bal met 3D Spin+ technologie die ruwheid genereert.
  • Inclusief vibrasorb-systeem, een technologie die trillingen minimaliseert.
  • Nieuw Smart Buttcap-systeem waarmee je eenvoudig het veiligheidskoord kunt verwisselen.
  • Babolat 2023 hoogwaardige racketcollectie.

Voor wie is het? Meer gericht op spelers die meestal in de backhand-positie spelen, met een agressieve speelstijl en die maximale kracht in elke actie willen zoeken, omdat het, vanwege het uitgebalanceerde ruitenformaat, het erg goed doet in de top.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je de padel racket van een heel getal 1 in handen hebt: Juan Lebrón. Het behoudt al zijn essentie, maar dit seizoen presenteert het een exclusief ontwerp in rode en groene tinten, waarbij het centrale logo in zilver wordt benadrukt, echt spectaculair!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten