Babolat Reveal 2023

PVP: € 66,12
€ 53,73
-19% Babolat
Babolat Reveal 2023 padel | Nieuwe editie van een van Babolat's goedkoopste damesrackets, een model uit de play-serie waarmee we ons spel in elk spel kunnen verbeteren.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Reveal padel racket voor dames

Retourneer gemakkelijk elke rivaliserende bal met het nieuwe Reveal padel racket in groene tinten, een initiatiemodel van Babolat Padel 2023. Door zijn rondere vorm en ingehouden balans biedt het een brede sweet spot waardoor je meer controle over de bal hebt. voorkomen dat u onnodige fouten maakt.

Als we de constructie analyseren, zien we dat het merk zijn beste technologieën heeft gebruikt. Om te beginnen omvat het hybride frametechnologie, de combinatie van koolstof en glasvezel in de structuur. Voor de kern is Eva zacht rubber gebruikt, wat zorgt voor een zachtere aanraking en vooral minder trillingen bij het slaan.

Babolat onthulde groene tinten, kenmerken:

  • De Babolat Reveal 2023 biedt geweldige controle over de bal.
  • Onverslaanbaar gevoel dankzij de eva zachte kern, een zacht schuim.
  • De weerstand is verhoogd met het hybride framesysteem dat koolstof bevat.
  • Stabiele en solide slag dankzij het nieuwe hartontwerp dat de stabiliteit verbetert.
  • Trillingen merk je nauwelijks, dus je kunt er uren mee spelen.
  • Ronder formaat met balans dicht bij de hand.
  • Lichter gewicht, ongeveer 345 gram.
  • Inbegrepen in het basisassortiment van Babolat Padel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor meisjes die af en toe trainen of voor degenen die nog maar kort spelen, want het is een padel racket voor dames met een brede sweet spot, licht en zacht aanvoelend waarmee je snel kunt verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een initiatie-padel racket is, heeft het de beste materialen en het beste ontwerp van het merk en kun je het krijgen voor een onverslaanbare prijs. Bovendien is het erg aantrekkelijk met zijn nieuwe ontwerp in groene en roze tinten en het centrale witte logo, het is erg cool!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten