Babolat Technical Viper APT

PVP: € 264,46
€ 264,42
-1% Babolat
Babolat Technical Viper APT padel racket | Nieuw ontwerp voor de APT van een van Babolat's krachtigste rackets, een model met 12k-stof en een ruwe afwerking waarmee we met meer kracht kunnen slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Technical Viper APT

Koop echt exclusieve en verfijnde modellen in onze online winkel. We presenteren het nieuwe Technical Viper padel racket voor de APT, een van de beste modellen van het merk dat terugkeert met een nieuwe esthetiek. Het onderscheidt zich dus door zijn kracht, omdat het een diamantformaat en een hoge balans heeft, dus de sweet spot is kleiner.

Net als zijn voorganger heeft hij een constructie van 100% koolstof in het framegebied en is er 12k-stof gebruikt, dus de aanraking is halfhard. Het heeft ook ruwheid om de effecten te verbeteren, evenals een X-eva-kern met verschillende dichtheden. Om te eindigen, presenteert het anti-vibratietechnologie en een nieuwe verdeling van gaten die de prestaties verbeteren.

Babolat Technical Viper rood voor de APT, kenmerken

  • De nieuwe Babolat Technical Viper APT handhaaft de diamantvorm met balans bovenaan.
  • Carbon frame voor meer weerstand tegen stoten of schokken.
  • Kern met 3 lagen EVA-schuim van verschillende dichtheden.
  • Nieuwe verdeling van de gaten die de controle en de kracht verbetert.
  • Grotere effecten dankzij 3D Spin+ technologie.
  • Oppervlak met 12k-stof die het meer stijfheid geeft.
  • Vibrasorb-technologie in de manchet die trillingen drastisch vermindert.
  • Een van de nieuwe Babolat rackets met een exclusief design voor 2022.

Voor wie is het? Meer gericht op de ervaren aanvallende speler omdat het formaat, de balans en het balgevoel het niet voor iedereen geschikt maken. Het is dus een padel racket die er heel goed bovenuit gaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Het heeft dezelfde kenmerken als het Juan Lebrón-racket, maar met een vernieuwde esthetiek voor het professionele APT-circuit. Zo heeft hij een zichtbare carbonafwerking, rode details en is het hele framegebied afgewerkt in witte en grijze tinten.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten