Bolsa Babolat Fit Padel Negra
  • Bolsa Babolat Fit Padel Negra
  • Bolsa Babolat Fit Padel Negra

Babolat Fit Padel Zwarte Tas

PVP: € 59,95
€ 35,95
-41% Babolat
Fit Padel racketas in zwart en wit | Fantastische Babolat padeltas, met een groot Headvak en gemaakt van gerecyclede stof voor een hoogwaardige afwerking.

Gerecycleerde Babolat padeltas in zwart

Draag je sportuitrusting altijd bij je dankzij de Fit Padel-tas in het zwart, een van de nieuwe padeltassen van Babolat 2022. Het is een grote en praktische rugzak omdat je hem dankzij de grote handvatten als handtas kunt dragen of ook aan de schouder kunt hangen .

Het wordt gekenmerkt door zijn functionaliteit, omdat je het kunt gebruiken om naar de sportschool of andere activiteiten te gaan. Het heeft een Headvak met magnetische sluiting en andere kleinere vakken voor onze accessoires. Als afwerking is bij de constructie gebruik gemaakt van gerecyclede stof.

Black Fit Padel-tas, kenmerken

  • De Babolat Fit Padel Zwart heeft een constructie met gerecycled materiaal.
  • Versterkte naden en ritsen voor een goede duurzaamheid.
  • Specifiek vak met magnetische sluiting om het racket in op te bergen.
  • Kleinere vakken om sleutels achter te laten.
  • Grote handvatten om hem over de schouder te dragen.
  • Nieuwste collectie Babolat Padel 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens of meisjes die padel spelen en ook andere sporten beoefenen, omdat het een tas is die zich aan elke discipline aanpast, vrij ruim en comfortabel om overal mee naartoe te nemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het comfort en de functionaliteit zal u ook van het design houden. Pronk met je babolat ijszak dankzij zijn zwarte esthetiek, met witte details en alle oranje ritsen... zo cool!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten