Babolat Technical Veron 2022
  • Babolat Technical Veron 2022
  • Babolat Technical Veron 2022

Babolat Technical Veron 2022

PVP: € 190,08
€ 190,04
-1% Babolat
Babolat Technical Veron 2022 padel racket | Haal het meeste uit je aanvalsspel met dit Babolat padel racket, een high-performance model dat kracht levert met een zeer goede precisie bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Technisch Veron

Win het punt met krachtige slagen dankzij het Technical Veron padel racket, een van de krachtigste in de Dynamic Power-serie van de Babolat Padel 2022-collectie. Dankzij het diamantontwerp en de hoge balans zullen we meer kracht opmerken bij het slaan, hoewel het een goed punt lief.

Om dit te bereiken presenteert het naast het carbon flex-systeem een nieuwe boordistributie; Een combinatie van koolstof en glasvezel die zorgt voor een meer elastische aanraking en verbeterde sensaties. Wat betreft de kern, het is gemaakt van zwart eva-rubber en behoudt zijn ruwheid en vibrasorb-technologie voor een spel zonder blessures.

Babolat Technical Veron rood, kenmerken.

  • De Babolat Technical Veron 2022 combineert carbon met glasvezel in zijn constructie.
  • Iets hoge balans en oversized diamantvorm die de punch vergroten.
  • Elastischer dan de padel racket van Juan Lebrón.
  • Kern met zwart eva-rubber dat zorgt voor een uitzonderlijke aanraking.
  • Meer precisie bij het slaan met de nieuwe boorverdeling.
  • Print meer spin op de bal dankzij de 3D Spin-ruwheid.
  • Zachter slaan dankzij het vibrasorb-systeem van het hart.
  • Nieuwe catalogus van Babolat Padel 2022 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers die in de backhand-positie spelen en die kracht nodig hebben, omdat de Technical Veron meer punch geeft dankzij het diamantformaat en de balans in het bovenste gedeelte.

Waarom zal je het leuk vinden? Met de carbon flex constructie genereert het een meer elastische touch en daarom is het niet zo technisch een padel racket als de Technical Viper. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in rood, zichtbaar carbon en het meest indrukwekkende logo in het midden.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten