Funda Babolat
  • Funda Babolat

Funda Babolat

PVP: € 13,00
€ 9,95
-24% Babolat
Hoes voor padel | Praktische Babolat hoes om je padel tennisracket te dragen, gemaakt van resistente materialen, verstelbaar handvat en een mooi zwart design met blauwe details.

Babolat padel rackethoes

Houd je padel racket goed beschermd met deze Babolat hoes. Het stelt u in staat om uw padel racket comfortabel te vervoeren, omdat het een verstelbare handgreep heeft en de gewatteerde binnenkant ook een betere bescherming biedt tegen mogelijke stoten of toevallige schokken.

Het is gemaakt van resistente en afwasbare materialen, dus het is zeer duurzaam en houdt je racket in goede staat. Het past zich ook aan elk type racket aan, het wordt afzonderlijk verkocht en heeft een capaciteit voor 1 racket. Koop het voor de beste prijs!

Babolat rackethoes, kenmerken

  • Capaciteit voor 1 Babolat padel rackethoes.
  • Verstelbare handgreep om hem comfortabel te dragen.
  • Zwart met blauwe details en merknaam.
  • Buitenkant van wasbaar en bestendig materiaal.
  • Biedt schokbescherming.
  • Nieuwe rackets voor Babolat Padel 2021 spelers.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor spelers die hun padelracket willen beschermen en het dankzij de verstelbare handgrepen ook comfortabel naar wedstrijden willen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het erg praktisch is, omdat je je padelracket kunt opbergen en beschermen tegen stoten of krassen. Ze bieden ook een geweldig ontwerp in zwart met logo en details in blauw.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten