Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Viper Junior 2022
  • Babolat Viper Junior 2022
  • Babolat Viper Junior 2022

Babolat Viper Junior 2022

PVP: € 75,00
€ 58,50
-23% Babolat
Babolar Viper Junior 2022 padel racket | Het meest complete padel racket voor kinderen, een bewerking die Babolat heeft gemaakt van het racket van Juan Lebrón zodat jongeren er optimaal van kunnen genieten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor jongen Babolat Viper Zwart

Laat de kleintjes genieten van de beste sensaties op het veld met het nieuwe Viper Junior padel racket in zwart, zilver en rood, een model uit de Babolat Padel 2022-collectie. Het is een replica van het padel racket van Juan Lebrón, met gewicht en handvat aangepast aan kinderhanden.

De traanvorm en medium balans zorgen voor een perfecte balans tussen kracht en controle, zodat hij zich aanpast aan elke spelactie. Aan de andere kant zijn glasvezel en zacht rubber gebruikt om meer sensaties te geven bij het slaan en dat het niet moeilijk is om ermee te spelen.

Babolat Viper voor jongen zwart, kenmerken

  • De Babolat Viper Junior is een aanpassing van de nieuwe Technical Viper 2022.
  • Veelzijdige padel racket in traanformaat en medium balans.
  • Zeer comfortabel gevoel dankzij het Eva-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt.
  • Glasvezelconstructie die het een grotere speelbaarheid geeft.
  • Aangepast aan de behoeften van kinderen met minder gewicht en manchet.
  • Dunnere handgreep voor meer comfortabele grip.
  • Inbegrepen in de Babolat 2022 kinderracketcollectie.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor jongere spelers, tussen de 7 - 12 jaar die beginnen te spelen of al een gemiddeld niveau hebben en een uitgebalanceerd racket nodig hebben dat is aangepast aan hun behoeften om optimaal te kunnen presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is aangepast aan de behoeften van de kleintjes, met een kleiner gewicht en kleinere afmetingen. Bovendien is het op esthetisch vlak een replica van het racket van Juan Lebrón met een zwarte afwerking, een zilveren centraal logo en rode details.

Lees meer over het merk Babolat

We kennen allemaal de kwaliteit van Babolat Padel, een Frans bedrijf dat hoogwaardige padel rackets, kleding en accessoires heeft ontwikkeld die geschikt zijn voor alle soorten doelgroepen. Steeds meer professionele spelers concurreren met hen.

Enkele voorbeelden zijn de Alayeto-tweeling, Miguel Lamperti of Jordi Muñoz zijn slechts een voorbeeld. Vind ze leuk en geniet van een van de favoriete merken van de spelers, je zult er geen spijt van krijgen!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2021
Onze beste producten