Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Reveal 2022
  • Babolat Reveal 2022

Babolat Reveal 2022

PVP: € 60,00
€ 49,95
-17% Babolat
Babolat Reveal 2022 padelpadel | Breng de bal gemakkelijk terug naar het rivaliserende veld met dit Babolat-initiatieracket, een damesracket met een brede sweet spot, licht van gewicht en handelbaar
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Babolat Reveal White

Begin te spelen met kwaliteitsproducten voor de beste prijs met de nieuwe racketcollectie van Babolat 2022. Een nieuwe editie van het Reveal padel racket in het wit keert terug, een model voor vrouwen ontworpen in een ronde vorm en een lage balans die al onze fouten zal vergeven.

Voor een betere aanpassing is het vervaardigd met een lager gewicht en zijn flexibele materialen gebruikt bij de constructie. Zo combineert het glasvezel met zacht eva-rubber aan de binnenkant. Op deze manier wordt een zachtere aanraking en grotere sensaties bereikt bij het slaan.

Babolat Reveal wit en roze, kenmerken

  • Lichter gewicht van de Babolat Reveal 2022 voor eenvoudige bediening.
  • Controle padel racket door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Snel aan te passen omdat er glasvezel is gebruikt bij de constructie.
  • Babolat goedkoop racket dat ons zal helpen onze techniek te perfectioneren.
  • Voelt zacht aan en absorbeert trillingen zeer goed.
  • Geweldige baloutput en grotere sensaties bij het slaan met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Een van de Babolat Padel 2022 damesrackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan vrouwen die nieuw zijn met padel of recentelijk hebben gespeeld, omdat het een initiatie padel racket is met een brede sweet spot die de progressie en verbetering van de spelers bevordert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je helpt de bal gemakkelijk terug te brengen naar het rivaliserende veld, een fundamenteel aspect bij het starten. Het komt ook terug met een spectaculair ontwerp in wit en met een grijs logo en roze details, heel vrouwelijk!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten