Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Contact 2022
  • Babolat Contact 2022

Babolat Contact 2022

PVP: € 79,95
€ 54,95
-32% Babolat
padel racket de padel Babolat Contact 2022 | Geniet van de beste controle met dit babolatracket, een model om te beginnen met spelen, gemaakt van flexibele materialen en zacht rubber voor meer comfort
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Contact Grijs en Blauw initiatie padel racket

Koop de nieuwe Babolat Padel 2022 racketcollectie voor de beste prijs, je vindt modellen voor alle doelgroepen en stijlen. Ontdek het Contact padel racket uit de eerste serie van het merk, het heeft een lichtgewicht, ronde vorm en balans dicht bij de hand, zodat je er heel gemakkelijk mee kunt spelen.

Het bedrijf heeft voor de constructie hoogwaardige materialen gebruikt, zoals glasvezel door de hele structuur en zacht EVA-rubber in de kern voor meer comfort. Het heeft ook een beschermer in het framegebied om wrijving te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Babolat Contact blauw en grijs, kenmerken

  • Brede sweet spot van de Babolat Contact 2022 door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Glasvezel frame en vliegtuigen.
  • Brede sweet spot die al je fouten zal vergeven.
  • Gereduceerd gewicht voor eenvoudiger gebruik.
  • Ideaal om epicondylitis te voorkomen.
  • Uitstekende baloutput met het zachte eva-rubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Een van de Babolat-rackets om 2022 te starten.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor spelers van gemiddeld niveau of voor spelers die nog maar kort spelen, omdat het een controle, licht en hanteerbaar padel racket is dat je zal helpen je fouten te vergeven.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het zachte rubber genereert het nauwelijks trillingen, waardoor je urenlang zonder ongemak kunt spelen. Daarnaast is het imago vernieuwd en heeft de firma het een veel moderner tintje gegeven met zijn design in grijstinten en blauwe details.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten