Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Storm 2021
  • Babolat Storm 2021

Babolat Storm 2021

PVP: € 80,00
€ 64,95
-19% Babolat
Babolat Storm 2021 padel racket | Maak je beste slagen met dit Babolat-racket met een traanvorm en medium balans, met een lager gewicht en flexibele materialen voor eenvoudige bediening
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Storm Zwart en Oranje

Vernieuw je oude racket voor het Storm zwart-oranje padel racket, een noviteit uit de nieuwe Babolat Padel 2021 -collectie. Het behoudt de overmaatse vorm en gecentreerde balans en bevat een lager gewicht en flexibelere materialen om het beter hanteerbaar te maken.

Zo is er carbon gebruikt in het frame en glasvezel in de vlakken om een grotere elasticiteit te bereiken. In de kern is eva zacht rubber verwerkt, een zacht aanvoelend schuim dat de output verbetert en trillingen vermindert. Bovendien is de structuur versterkt voor meer stijfheid.

Babolat Storm zwart en oranje, kenmerken

  • De Babolat Storm 2021 behoudt een medium balans en een traanvorm.
  • Meer flexibele materialen voor een goede output en kracht.
  • Nieuwe verdeling van de gaten die de prestaties verhoogt.
  • Zachte EVA-rubberen kern voor een comfortabelere aanraking.
  • Het genereert nauwelijks trillingen.
  • Het heeft een goede sweet spot die je helpt om ballen die niet in het midden liggen te controleren.
  • Combineer carbon frame met glasvezel vlakken.
  • Nieuw uit de Babolat 2021 heren racket collectie.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van gemiddeld hoog niveau die gelijke kracht en controle nodig hebben, aangezien de Storm zeer goed uitgebalanceerd en redelijk controleerbaar is dankzij het gebruik van meer flexibele materialen in de constructie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je op de baan zult genieten van geweldige prestaties en design. Dit seizoen keert hij terug met een combinatie van zwart met oranje details en het grijze logo, jij zal het middelpunt van de aandacht zijn!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten