Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Asics Gel Padel Pro 5 black cherry tomato
  • Asics Gel Padel Pro 5 black cherry tomato
  • Asics Gel Padel Pro 5 black cherry tomato

Asics Gel Padel Pro 5 black cherry tomato

PVP: € 61,98
€ 40,45
-35% Asics
padelschoenen Asics Gel Padel Pro 5 zwarte cherrytomaat | Rust je voeten uit met het juiste schoeisel met deze Asics padelschoenen, een goedkoop model dat de beste technologieën en design combineert
Kijk eens:
Lichtheid
Demping
Flexibiliteit
Transpiratie
Greep
Stabiliteit

Asics Gel Padel Pro 5 padelschoenen 1041A302-001

Profiteer van elke situatie op het veld met de Gel Padel Pro 5 zwarte cherrytomatenschoenen voor meisjes, een model uit het basisassortiment van Asics Padel 2022. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en daarom zijn ze Asics bestsellers , omdat ze de beste materialen en technologieën hebben zonder te duur te worden.

Zo hebben ze een gelsysteem in de zool verwerkt om te voorkomen dat je gewrichten last krijgen van de impact. Ze hebben ook een zool van klei, de beste op de markt om gevaarlijk uitglijden te voorkomen. Ze bevatten ook AHAR-antislijtagemiddelen in de meest blootgestelde gebieden, evenals een stabiliserend systeem om veilig te ondersteunen.

Asics Gel Padel Pro 5 zwart en rood, kenmerken

  • Bereik elke hoek van het veld zonder uit te glijden met de visgraatzool van de Asics Gel Padel Pro 5 zwarte cherrytomaat
  • In het bovenwerk is meer stof gebruikt om het comfort en de pasvorm te verbeteren.
  • Ze hebben een uitneembare binnenzool en foam in de hiel.
  • Af en toe spelen.
  • Meer stabiliteit in de zijsteunen met het trusstic stabilisatorsysteem in het middengebied.
  • Ze behouden hun prestaties langer dankzij de AHAR-technologie.
  • Demping bij elke sprong en stap met het gelsysteem in de teen.
  • Catalogus van goedkope Asics schoenen 2022.

Voor wie is het? Voor jongens die in deze sport beginnen en basisschoenen nodig hebben om padel te spelen. Met de nieuwe Padel Pro 5 geniet je van de beste grip, een zeer comfortabele pasvorm en een fantastische duurzaamheid, zodat je ze niet zo vaak hoeft te vervangen.

Waarom zal je het leuk vinden? Elk seizoen worden ze de best verkochte Asics schoenen omdat ze perfect hun functie vervullen en niet duur zijn. Ook dit seizoen presenteren ze een klassiek ontwerp in zwart maar met een logo en rode details om het een vleugje kleur te geven.

Lees meer over het merk ASICS

Verwaarloos geen enkel element met Asics Sport, een merk met een gevarieerde catalogus van producten om padel te spelen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. Je kunt kiezen tussen padel rackets, schoenen, tassen en uitrusting voor elk wat wils.

Dit seizoen rust het professionele spelers van het World Padel Tour-circuit uit, dus je zult zijn schoenencollectie aan de voeten van de beste atleten zien. Profiteer van onze aanbiedingen om uzelf uit te rusten met Asics-producten van de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs.

Features Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Comfort Speler: Man Jaar: 2022 Zool: Clay (Piek)
Onze beste producten