Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Gorra Asics PF Cap Brilliant White
  • Gorra Asics PF Cap Brilliant White
  • Gorra Asics PF Cap Brilliant White

Gorra Asics PF Pet Briljant Wit

PVP: € 24,00
€ 19,95
-17% Asics
Asics PF Cap Brilliant White padelpet | Vermijd zweet op je gezicht met deze Asics pet om padel tennis te spelen, het bevat de beste materialen en een verstelbare riem voor een perfecte pasvorm

Cap voor padel Asics PF Cap Wit

Maak je klaar met het brede scala aan accessoires die Asics Padel tot je beschikking stelt, ze zullen je helpen om op je best te presteren op de baan. Maak je look compleet met de PF Cap Brilliant White padelcap, een ideale accessoire om te gebruiken op de heetste dagen.

De belangrijkste functie is om u te beschermen tegen zonnestralen of buitenbronnen, naast het vermijden van overtollig vocht op het gezicht wanneer de temperatuur stijgt. Het heeft ook een verstelbare riem en blijft na verloop van tijd in goede staat.

Asics PF Cap wit, kenmerken

  • De Asics PF Cap Brilliant White is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Er is gebruik gemaakt van stevige en hoogwaardige materialen.
  • Verstelbare riem voor een goede pasvorm.
  • Binnenvoering voor meer absorptie.
  • Wit design met zwarte details.
  • Nieuwe accessoires om padel Asics 2021 te spelen.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan de gewone speler die op zoek is naar een accessoire dat zijn ogen beschermt tegen reflecties en een mogelijke zonnesteek en zonnesteek op warme dagen vermijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een product is dat door veel professionele spelers wordt gebruikt, omdat het de beste prestaties en het beste ontwerp op het veld biedt. Je zult dol zijn op de witte afwerking met zwart logo en details.

Lees meer over het merk ASICS

We hebben al de Asics Sport-catalogus beschikbaar, een merk dat ons elk seizoen verrast met technologieën die zijn aangepast aan padel en geweldige ontwerpen in zijn padel rackets, schoenen, kits en accessoires.

Momenteel heeft het een grote cast van professionele spelers: Pablo Lima is de grootste vertegenwoordiger en wordt een ambassadeur van het bedrijf en vertegenwoordigt het op alle rechtbanken in de wereld.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten