Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack 2024
  • Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack 2024
  • Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack 2024

Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack 2024

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Adidas Padel
Adidas Multigame 3.3 grijs | Optimaliseer je spel met de Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack 2024. Innovatief ontwerp en premium kwaliteit voor de moderne padelspeler. Ontdek stijl in elk detail en voel hoe je spel transformeert!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel Backpack Adidas Multigame 3.3 grijs 2024

Stap de baan op met stijl en functionaliteit met de Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack 2024. Dit is niet zomaar een rugzak, het is de accessoire die je bij elk spel vergezelt, alles wat je nodig hebt dragend met een toegankelijkheid en comfort die je zullen verbazen.

Zorgvuldig ontworpen met de sportieve geest van Adidas, biedt het de perfecte oplossing voor de dynamische en moderne speler. Met voldoende ruimte voor je uitrusting en een stijl die niet onopgemerkt blijft, is het meer dan een rugzak, het is een essentiële accessoire voor gepassioneerde spelers.

Kenmerken Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack

  • TPE-coating aan de onderzijde die een superieure weerstand tegen slijtage en vocht garandeert.
  • Gevoerde en verstelbare riemen die ongeëvenaard comfort bieden voor je schouders, aangepast aan lange dagen van gebruik.
  • Een "Rolltop" opening die niet alleen een hedendaagse touch toevoegt maar ook gemakkelijke toegang tot je spullen mogelijk maakt.
  • Voorvak met rits voor die voorwerpen die je snel en veilig bij de hand moet hebben.
  • Zijvakken met elastisch net, perfect voor het dragen van waterflessen of extra ballen.
  • Zij-achtervak voor het bewaren van persoonlijke spullen of kleinere accessoires.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 padeltas collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze rugzak is ideaal voor de padelspeler die mobiliteit en comfort zoekt zonder in te boeten aan capaciteit. Als je liever alleen het noodzakelijke meeneemt voor je trainingen of wedstrijden, dan is de Multigame 3.3 iets voor jou, met een combinatie van kwaliteit en ontwerp in een compact stuk.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het tijdloze ontwerp in grijs met oranje accenten zal je bevallen, waardoor je een professionele uitstraling krijgt terwijl je je uitrusting stijlvol beschermt en organiseert. De Multigame 3.3 is de speelkameraad die zowel op als buiten de baan opvalt.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas heeft zich gevestigd als een onbetwiste gigant in de wereld van sport. Sinds de oprichting in Duitsland in 1949, is het uitgegroeid tot een icoon van innovatie en ontwerp. Hun producten zijn synoniem met kwaliteit, prestatie en passie voor sport.

Met de Adidas Multigame 3.3 grijze Backpack, word je onderdeel van een verhaal van uitmuntendheid en toewijding aan sport. Een merk dat niet alleen atleten heeft gekleed, maar ook deel heeft uitgemaakt van historische momenten in de wereldsport.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten