Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024
  • Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024
  • Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024

Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Adidas Padel
Adidas Multigame zwart | Breng je spel naar een hoger niveau met de Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024. Stijlvol ontwerp, meerdere vakken en superieur comfort. Wacht niet langer en ervaar het verschil bij elke wedstrijd!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024

Ontdek functionaliteit gecombineerd met moderne stijl met de nieuwe Backpack Adidas Multigame 3.3 zwart 2024. Perfect om alles mee te nemen wat je nodig hebt op de padelbaan, deze backpack zal je verbazen met zijn capaciteit en ontwerp. Met een ruim hoofdcompartiment en meerdere zakken zijn je bezittingen altijd georganiseerd en veilig.

De elegantie van de zwarte kleur wordt aangevuld met rode accenten, waardoor deze backpack een stijlverklaring is, zowel op als buiten de baan. Het is niet alleen een praktisch accessoire, maar het weerspiegelt ook de passie voor padel en de aandacht voor detail die Adidas altijd garandeert.

Kenmerken Backpack Adidas Multigame 3.3 Zwart

  • Voorvak met rits voor snelle toegang tot je waardevolle spullen.
  • Zijzakken met elastisch net, ideaal voor het meenemen van waterflessen of padelballen.
  • Achterste zijzak om je persoonlijke uitrusting te scheiden en te organiseren.
  • Onderkant met duurzame TPE-coating, beschermt je spullen tegen vocht en slijtage.
  • Gevoerde en verstelbare schouderbanden zorgen voor een comfortabel en op maat gemaakt transport.
  • “Rolltop” opening die een veilige en flexibele sluiting van het hoofdcompartiment biedt.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 padeltas collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor die padelspelers die op zoek zijn naar een compacte en praktische backpack om hun uitrusting mee te nemen. De Backpack Adidas Multigame 3.3 is perfect voor zowel wedstrijden als trainingssessies, en biedt een effectieve oplossing om alles geordend te houden.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op het elegante ontwerp in zwart met rode details, wat je niet alleen laat opvallen op de padelbaan, maar ook je onberispelijke smaak voor sportmode weerspiegelt. De multifunctionaliteit zal je begeleiden bij elk spel, training of toernooi.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een merk met een historische nalatenschap in sport, heeft zich gevestigd als een symbool van innovatie en design. Sinds de oprichting in Duitsland heeft Adidas de visie gehad om de prestaties van atleten te verbeteren door middel van superieure kwaliteitsproducten.

Bij elke nieuwe collectie combineert Adidas technologie en stijl om uitrusting te creëren die voldoet aan de behoeften van zowel topsporters als gepassioneerde amateurs, waarbij altijd de toewijding aan uitmuntendheid en duurzaamheid wordt behouden.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten