Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet 2024
  • Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet 2024
  • Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet 2024

Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet 2024

PVP: € 86,00
€ 85,95
-1% Adidas Padel
Adidas Tour 3.3 antraciet | Optimaliseer je uitrusting met de Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet. Slim design, duurzaamheid en ruimte voor je complete padelset. Ontdek de stijl en functionaliteit!

Padel Tas Adidas Tour 3.3 antraciet 2024

Til je spel naar een hoger niveau met de Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet 2024, de perfecte keuze voor de speler die niets aan het toeval overlaat. Met ruimte voor maar liefst 9 rackets, zul je nooit zonder uitrusting zitten. Bovendien is het verfijnde en robuuste ontwerp in antracietkleur bedacht voor de moderne en veeleisende sporter.

Deze padeltas is niet alleen een opbergtas, het is een statement van stijl en functionaliteit. Met een speciaal schoenenvak en extra zakken houd je alles georganiseerd en klaar voor elke training of wedstrijd. Ontdek het comfort en de kwaliteit die alleen Adidas kan bieden.

Kenmerken van de Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet

  • Buitengewone capaciteit voor 9 rackets, zodat je altijd een racket klaar hebt liggen voor elk type spel.
  • Een geventileerd schoenenvak, wat ervoor zorgt dat je schoenen zelfs na een intensieve wedstrijd fris blijven.
  • Twee zakken aan elke kant van de tas voor kleinere items, om je persoonlijke accessoires veilig en binnen handbereik te houden.
  • Waterafstotend materiaal van 100% polyester, voor ongeëvenaarde duurzaamheid en bescherming onder alle omstandigheden.
  • Een stijlvol ontwerp in antraciettinten met blauwe details, die jouw passie voor padel met stijl weerspiegelen.
  • Maakt deel uit van de Adidas padeltascollectie 2024.

Voor wie is het?

De Padeltas Adidas Tour 3.3 antraciet is ideaal voor de serieuze padelspeler die functionaliteit net zo belangrijk vindt als esthetiek. Ontworpen voor zowel trainingen als wedstrijden, biedt het de georganiseerde en methodische speler de perfecte aanvulling op zijn uitrusting.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op het ontwerp dat gericht is op hoge prestaties. De organisatie en bescherming die deze Adidas padeltas biedt, zijn ongeëvenaard, waardoor elke verplaatsing naar de baan zo comfortabel als efficiënt is.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is niet zomaar een merk, het staat synoniem voor een revolutie in de sport. Sinds de oprichting in Duitsland in 1949, heeft het merk zich onderscheiden door te innoveren in design en functionaliteit van zijn producten, uitgroeiend tot een wereldwijd icoon in de sport en met name in padel.

Met een erfenis van kwaliteit en ontwerp, blijft Adidas leiden met producten zoals de Padeltas Tour 3.3 antraciet 2024, die de perfecte fusie van technologie en comfort vertegenwoordigen voor de meest veeleisende sporters.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten