Adidas Padeltas Multigame 3.3 blauwe 2024
  • Adidas Padeltas Multigame 3.3 blauwe 2024
  • Adidas Padeltas Multigame 3.3 blauwe 2024

Adidas Padeltas Multigame 3.3 blauwe 2024

PVP: € 100,00
€ 99,95
-1% Adidas Padel
Adidas Multigame 3.3 blauw | Til je spel naar het volgende niveau met de nieuwe Adidas Multigame 3.3 blauwe Padeltas, ruimte en stijl op het veld. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas racketbag Multigame 3.3 blauwe 2024

De Adidas Multigame 3.3 blauwe Padeltas 2024 is het ideale accessoire voor padelspelers die geen genoegen nemen met minder. Zorgvuldig ontworpen om tot 10 rackets te dragen zonder hun vorm of kwaliteit in het gedrang te brengen, beschikt deze tas over thermische isolatietechnologie die je rackets beschermt tegen weersinvloeden. De levendige blauwe kleur en het functionele ontwerp stellen je niet alleen in staat om alles wat je nodig hebt mee te nemen naar het veld, maar ook nog eens met stijl.

Bovendien maken de meerdere compartimenten, waaronder een ruim geventileerd vak voor schoenen en externe vakken voor accessoires, het organiseren van je uitrusting kinderspel. Gemaakt met materialen van topkwaliteit, staat de Adidas padeltas synoniem voor duurzaamheid en weerstand. Als je op zoek bent naar een bondgenoot in je padelwedstrijden, dan is deze tas de perfecte keuze.

Kenmerken Adidas Multigame 3.3 Blauwe Padeltas

  • Uitzonderlijke capaciteit voor maximaal 10 rackets, met bevestigingssystemen en thermische isolatie voor totale bescherming.
  • Groot hoofdcompartiment om alles wat essentieel is voor je wedstrijden en trainingen op te slaan.
  • Praktische thermische en waterdichte vakken aan elke zijde, perfect om je rackets in optimale conditie te houden.
  • Superieure organisatie met vier externe vakken ontworpen voor je kleinere persoonlijke accessoires.
  • Een geventileerd vak speciaal voor je schoenen, om ze fris en klaar voor actie te houden.
  • Onderdeel van de Adidas padeltascollectie voor 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is gericht op spelers van alle niveaus, van degenen die beginnen met padel tot de meest ervaren spelers die een complete uitrusting nodig hebben. Ideaal voor degenen die waarde hechten aan ruimte, organisatie en bescherming van hun sportuitrusting.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult verliefd worden op de Adidas Multigame 3.3 blauwe Padeltas vanwege het slimme ontwerp, met compartimenten die aan al je behoeften voldoen. De blauwe kleur en het moderne esthetische aspect zullen niemand onverschillig laten. Het is de perfecte fusie van functionaliteit en stijl.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een merk met een rijke sporterfgoed, heeft sinds de oprichting in 1949 vooropgelopen in innovatie in sportuitrusting. Met een onvermoeibare passie voor ontwerp en functionaliteit, is Adidas een naam geworden die synoniem staat voor prestatie en kwaliteit in de sport, inclusief padel.

Door de jaren heen is Adidas geëvolueerd, maar hun inzet voor atleten van alle niveaus blijft standvastig. Door te kiezen voor Adidas, selecteer je niet alleen een product, je investeert in decennia van ervaring en een nalatenschap van uitmuntendheid.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten