Adidas padeltas Multigame 3.3 Grijs 2024
  • Adidas padeltas Multigame 3.3 Grijs 2024
  • Adidas padeltas Multigame 3.3 Grijs 2024

Adidas padeltas Multigame 3.3 Grijs 2024

PVP: € 100,00
€ 89,96
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame 3.3 Grijs | Organiseer je uitrusting in stijl met de nieuwe Adidas Multigame 3.3 Grijs Padeltas. Duurzaamheid en design komen samen voor jouw perfecte spel. Wacht niet om de ultieme organisatie op de padelbaan te ervaren!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas racketbag Multigame 3.3 Grijs 2024

Padeltas Adidas Multigame 3.3 Grijs 2024

Bereik de padelbaan met alles wat je nodig hebt op één plek met de padeltas Adidas Multigame 3.3 in een stijlvolle grijze tint. Dit accessoire is niet alleen een stijlverklaring, maar belooft ook efficiëntie en duurzaamheid. Met ruimte voor wel 10 rackets, hoef je nooit je favoriete uitrusting thuis te laten.

Ontworpen met de moderne speler in gedachten, onderscheidt deze padeltas zich door zijn slimme organisatie en materialen van hoge kwaliteit die je uitrusting beschermen tegen weersinvloeden en slijtage. Als je gepassioneerd bent over padel en functionaliteit net zo belangrijk vindt als design, dan is deze padeltas iets voor jou.

Kenmerken van de Adidas Multigame 3.3 Padeltas Grijs

  • Ruime centrale capaciteit voor essentiële opslag, waardoor je je padeluitrusting gemakkelijk kunt organiseren.
  • Zijvakken met thermische isolatie beschermen je rackets en houden ze in perfecte staat.
  • Gespecialiseerd compartiment voor schoenen, met ventilatie die ademend vermogen bevordert.
  • Externe details ontworpen voor snelle toegang tot accessoires en persoonlijke items.
  • Robuuste constructie met premium materialen voor superieure duurzaamheid onder verschillende omstandigheden.
  • Onderdeel van de Adidas padeltassencollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ontworpen voor padelspelers die maximale capaciteit en organisatie eisen. Het is de perfecte bondgenoot voor degenen die functionaliteit en stijl willen combineren, en die zich niet tevreden stellen met minder bij het vervoeren van hun uitrusting naar de baan.

Waarom zal je ervan houden?

Je zult verliefd worden op de Adidas Multigame 3.3 padeltas vanwege zijn tijdloze ontwerp in grijs, dat een vleugje elegantie toevoegt aan je sportuitrusting. De interne organisatie stelt je in staat alles op orde te houden, zodat elke padelwedstrijd goed begint.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting in Duitsland in 1949 is het merk voorop gelopen in het ontwerp van sportuitrusting, atleten ondersteunend in hun streven naar uitmuntendheid. Hun aanwezigheid in de wereld van padel vertaalt zich in producten die voldoen aan en de verwachtingen van de meest veeleisende spelers overtreffen.

Met elke nieuwe collectie daagt Adidas de grenzen van technologie en ontwerp uit, altijd met een toewijding aan duurzaamheid en continue verbetering. Hun producten zijn de perfecte mix van functionaliteit, comfort en stijl, waardoor de prestaties van sporters naar een hoger niveau worden getild.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten