Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Master Light 2023
  • Adidas Adipower Master Light 2023
  • Adidas Adipower Master Light 2023

Adidas Adipower Master Light 2023

PVP: € 360,00
€ 359,95
-1% Adidas Padel
padel racket limited edition Adidas Adipower Master 2023 | Nieuwe editie van Marta Ortega's racket, een padelracket in beperkte oplage dat is ontwikkeld voor Marta Ortega met de beste technologieën en design
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Master Light 2023 padel racket

Maak van de gelegenheid gebruik om de meest exclusieve producten te bemachtigen in onze gespecialiseerde padelwinkel. We presenteren het Adipower Master Light padel racket, de nieuwe bondgenoot van Martita Ortega die de beste technologieën van Adidas Padel 2023 samenbrengt.Op de baan biedt het geweldige controle en aanraking omdat het is gemaakt van 100% koolstof samen met zacht energie-eva-rubber op de binnenkant.

Daarom is het ontworpen in een ronde vorm met de balans dicht bij de hand, wat een geweldige sweet spot biedt om niet-gecentreerde ballen te corrigeren. Dicht bij het net kun je ook verrassen met volleys of schoten, omdat de Power Embossed en Dual Exoskeleton-technologie voor een grote stijfheid zorgen. Tot slot kunt u uw opnamen meer effect geven dankzij de ruwe afwerking van de vlakken.

Adidas Adipower Master van Martita Ortega in speciale editie, kenmerken

  • Presentatie van de Adidas Adipower Master Light met een gepersonaliseerde hoes aangezien het een racket in beperkte oplage is.
  • Geweldige baloutput en sensaties bij het slaan met het eva zachte energierubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Rondere vorm met lage balans om er een controleracket van te maken.
  • Je zult genieten van meer stijfheid bij het slaan dankzij het Dual Exoskeleton en Power Embossed-systeem.
  • Geef je slagen meer spin met de ruwheid van het Spin padel racket-oppervlak.
  • Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen omdat hij vrij licht is.
  • Frame van carbon en gealuminiseerde vlakken voor meer weerstand.
  • Een van de meest exclusieve padel rackets van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten van een gevorderd niveau die graag hun slagen willen beheersen, aangezien het een control padel racket is, met een zeer goede sweet spot en gevoel dankzij de combinatie van materialen die bij de fabricage zijn gebruikt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste Adidas padel rackets voor dames is, omdat het zeer handelbaar is en veel controle biedt. Het presenteert ook een ontwerp in beperkte oplage waarmee u kunt genieten van uitzonderlijke afwerkingen samen met de handtekening van de speler.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Haal het meeste uit deze sport met Adidas Padel dankzij het brede assortiment hoogwaardige wedstrijdproducten voor alle soorten doelgroepen. Dit seizoen presenteert het een vernieuwde collectie padelrackets, tenues, schoenen en andere accessoires gemaakt met de nieuwste technologische innovaties.

Spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz genieten op het veld van onze nieuwe collectie producten om padel te spelen. Vind ze leuk en rust jezelf uit met Adidas Padel-producten, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten