Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
wristband Adidas Tennis L zwart wit
  • wristband Adidas Tennis L zwart wit

wristband Adidas Tennis L zwart wit

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Adidas Padel
padel polsband Adidas Tennis L zwart wit | Verwijder het zweet van je voorHead terwijl je speelt met de nieuwe Tennis L-polsbandjes van het merk Adidas, ontworpen met ademende stoffen om geen zweet op te hopen

Ademend Adidas Tennis L Polsbandje Zwart Wit

Rust jezelf uit zoals de professionals met de nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas, waar je uit een grote verscheidenheid kunt kiezen. Koop de Tennis L-polsbandjes van het merk Adidas die zijn ontworpen met absorberende stoffen om het opgehoopte zweet te helpen transpireren.

Deze aanvulling is perfect voor mensen die uit een blessure komen, omdat het helpt om slechte schoten te voorkomen die u kunnen schaden. Het is ook perfect om zweet van het voorHead te verwijderen en te voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat en dus de padel racket wegglijdt.

Adidas Tennis L zwart-witte polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis L wordt verkocht in een verpakking van twee stuks.
  • Onder de materialen is katoen gebruikt, wat een grote weerstand biedt.
  • Het houdt het gebied warm en helpt slechte bewegingen tijdens het spelen te voorkomen.
  • Het is gemaakt met gerecyclede materialen om plastic afval te verminderen.
  • Zwart design met het merklogo in het wit.
  • Verzameling accessoires om padel Adidas 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die willen voorkomen dat zweet van hun voorHead in hun ogen komt terwijl ze spelen en dat zweet van hun armen naar hun handen gaat, waardoor ze niet comfortabel kunnen spelen tijdens het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een accessoire is dat is gemaakt met hoogwaardige materialen, maar ook omdat het is ontworpen in het zwart met het detail van het logo in het wit, een klassieke combinatie zodat je het bij al je kleding kunt dragen en zelfs met je padel racket.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten