Padel rugzak Adidas BP Protour zwart limoen 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Protour zwart limoen 2023
  • Padel rugzak Adidas BP Protour zwart limoen 2023

Padel rugzak Adidas BP Protour zwart limoen 2023

PVP: € 80,00
€ 49,95
-38% Adidas Padel
Padel rugzak Adidas BP Protour zwart limoen 2023 | Vervoer je rugzak comfortabel met de nieuwe Adidas BP Protour, ontworpen met gewatteerde handvatten aan de achterkant om hem comfortabel voor je te maken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel rugzak Adidas BP Protour lime zwart

Profiteer van onze prijzen om uw oude padelrugzak te renoveren, waar u ook een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden om uit te kiezen. Koop de BP Protour-tas met waterdichte stof die helpt bij het beschermen van al het materiaal dat je erin draagt.

Wat het ontwerp betreft, het heeft twee handvatten aan de achterkant die je naar wens kunt verstellen en die ook gewatteerd zijn zodat je geen pijn krijgt in de schouder. Aan de andere kant is het gemaakt van polyester, wat het een grote weerstand geeft zodat je er lang mee kunt spelen.

Padel rugzak Adidas BP Protour in zwart en limoen, kenmerken

  • De Adidas BP Protour heeft afmetingen van ongeveer 48 x 14 x 31
  • Het is gemaakt met polyesterweefsel voor een grotere weerstand tegen slijtage.
  • Het heeft een aparte ruimte waar u uw padelracket kunt opbergen.
  • Kleine vakjes zodat je je mobiel of portemonnee kunt meenemen.
  • Eenmaal aangezet is hij zeer comfortabel te vervoeren dankzij de gevoerde handgrepen.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel 2022 rugzakken.

Voor wie is het? Het is ontworpen met al die atleten in gedachten die niet te veel materiaal meenemen naar wedstrijden, dus ze willen een rugzak die niet overdreven groot en zwaar is om te dragen, maar die geen ruimte verliest.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met zeer resistente stoffen, zodat het bij gebruik geen kwaliteit verliest. Daarnaast is voor het ontwerp de kleur zwart met lime details gebruikt, een simpele combinatie maar met een opvallende touch.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten