Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel Rugzak Adidas BP Protour zwart oranje 2023
  • Padel Rugzak Adidas BP Protour zwart oranje 2023
  • Padel Rugzak Adidas BP Protour zwart oranje 2023

Padel Rugzak Adidas BP Protour zwart oranje 2023

PVP: € 80,00
€ 72,95
-9% Adidas Padel
Rugzak Adidas BP Protour zwart oranje | Bescherm al het materiaal dat je in je padeltas bewaart met de BP Protour-rugzak die is ontworpen met waterdichte stof om je padel en materialen te beschermen

Padel Rugzak Adidas BP Protour zwart oranje

Draag als een van de eersten de nieuwe collectie van het merk Adidas waar je een groot aantal Padeltas's kunt vinden om uit te kiezen. Ontdek de BP Protour-rugzak die is ontworpen in zwart en oranje, perfect voor mensen die alleen de juiste hoeveelheid meenemen.

Wat betreft het ontwerp, het heeft een zak aan de achterkant waar je de padel racket kunt opbergen die zeer beschermd zal zijn. Het heeft ook nog een Headvak waar je je schoenen of kleding kunt opbergen en andere kleinere om alles op te bergen wat je altijd bij de hand wilt hebben, zoals je mobiel.

Rugzak Adidas BP Protour in zwart en oranje kenmerken

  • De Adidas BP Protour is ontworpen met gewatteerde handvatten om hem comfortabeler te kunnen dragen.
  • Kleine vakjes aan de buitenkant om sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Je kunt de schep zelfstandig vervoeren om hem te beschermen.
  • Het is gemaakt van polyester om het beter bestand te maken tegen slijtage.
  • De stof is waterdicht om alles wat je binnen draagt te beschermen.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel 2023 rugzakken.

Voor wie is het? Deze rugzak is perfect voor mensen die niet gewend zijn veel materiaal mee te nemen, dus een kleine tas willen om de schep en materialen in op te bergen, zodat deze comfortabel te vervoeren en licht is.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle zakken die het heeft, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met oranje details, zonder twijfel het meest opvallende voor jou om te slagen op het circuit, het zal je favoriet worden!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten