Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Light 3.2
  • Adidas Adipower Light 3.2
  • Adidas Adipower Light 3.2

Adidas Adipower Light 3.2

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Light 3.2 2023 padel racket | De heruitgave van de Martita Ortega-padel racket keert terug, een model bedoeld voor veeleisende vrouwen, ontwikkeld met de beste technologieën en materialen van Adidas
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Light 3.2 by Martita Ortega padel racket

Koop de nieuwe Adidas 2023 padelcollectie voor de beste prijs in onze online winkel. De heruitgave van het racket van Marta Ortega keert terug, het nieuwe Adipower Light 3.2 padel racket. Het wordt gekenmerkt door zijn controle omdat het een rond formaat presenteert met een ingehouden balans. Het heeft ook een ruw oppervlak, zodat je met de effecten kunt spelen.

Het heeft ook een lager gewicht, waardoor het beter handelbaar is. Voor de fabricage is koolstof gebruikt met 24-karaats gealuminiseerde stof op het oppervlak dat een droger gevoel geeft. Het combineert ook dubbel exoskelet en krachtige reliëftechnologieën voor een solide constructie. Om af te sluiten, heeft het eca zacht energierubber om een goede start te hebben op langzame ballen en geen kracht te verliezen.

Adidas Adipower Light 3.2 2023 van Marta Ortega, kenmerken

  • Grote beheersbaarheid van de nieuwe Adidas Adipower Light 3.2 vanwege het lagere gewicht, tussen 345 - 360 gram.
  • padel racket voor dames met controle door het ronde formaat en lage balans.
  • Het genereert zeer goede sensaties bij het slaan met het eva zachte energierubber aan de binnenkant.
  • Carbon constructie en 24k gealuminiseerde stof flats.
  • Hiermee kun je meer spin spelen met de ruwheid van het spinblad van zijn vlakken.
  • Het heeft het dubbele exoskelet en het krachtige reliëfsysteem dat het meer stevigheid geeft.
  • Verdeling van slimme holes die je sweetspot verbreden.
  • Nieuwe Adidas 2023 damesracketcatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor veeleisende vrouwen die graag controle in hun handen hebben, aangezien Martita's nieuwe Adipower wordt gekenmerkt door zijn brede 'sweet spot', dus het zal onze fouten vergeven en ons helpen de gecontroleerde bal in de verdediging te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dit seizoen behoudt het zijn uitstekende prestaties en een zeer coole esthetiek. Marta Ortega's padel racket combineert zwart met een wit centraal logo en kleuren in het framegebied en de vlakken.Je zult het geweldig vinden als je het ziet!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten