Adidas Tennis S Semi Impact Oranje & Zwarte Polsbandjes

PVP: € 8,26
€ 7,40
-11% Adidas Padel
Nu kun je tennissen of padel spelen met de Adidas semi-impact polsbandjes, een perfect accessoire voor de zomermaanden die je helpen zweet te bestrijden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Adidas Tennis S Semi Impact Oranje & Zwarte Polsbandjes

De firma Adidas 2022 verrast ons dit seizoen met zijn nieuwe collectie accessoires om ons volledig uit te rusten. Ontdek de nieuwe polsbandjes om padel Semi Impact Orange Black te spelen, een accessoire waarmee je tijdens het spelen het zweet van je gezicht kunt verwijderen zonder dat je een handdoek hoeft te gebruiken.

Het is gemaakt door katoen en polyester te combineren, dus het zal je helpen al het zweet van je armen te absorberen en het later te verdrijven. Bovendien zijn ze dankzij deze twee materialen erg duurzaam, waardoor je er lang mee kunt spelen.

Korte oranje Adidas polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis S Semi Impact Oranje Zwart vallen klein van formaat.
  • Ze zijn nu te koop in verpakkingen van twee.
  • Ze zijn verantwoordelijk voor het absorberen van het zweet van de armen, zodat het niet naar de handen gaat.
  • Ze zijn gemaakt van 73% polyester en 23% katoen
  • Ze zijn van hoge kwaliteit en duurzaam dankzij de gebruikte materialen.
  • Ze maken deel uit van de nieuwe Adidas 2022 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Het is perfect als je tennis of padel speelt, vooral in de heetste seizoenen, omdat het je helpt om zonder handdoek het zweet van je voorHead te vegen of te voorkomen dat het zweet van je armen op je handen valt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een technisch en kwalitatief hoogstaand accessoire is waar je lang plezier van kunt hebben. Het is ook ontworpen in oranje met zwarte details, een zeer opvallende combinatie.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk van erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padel rackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers van het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen het Duitse merk bijvoorbeeld op alle circuits van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten