Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Master LTD
  • Adidas Metalbone Master LTD
  • Adidas Metalbone Master LTD

Adidas Metalbone Master LTD

PVP: € 425,00
€ 380,00
-11% Adidas Padel
Adidas Metalbone Master LTD padel racket | Geef meer kracht aan je slagen met het nieuwe racket van Ale Galán, een exclusief model ontwikkeld door Adidas voor de Master, dus het heeft een unieke afwerking
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Master Limited Edition van Ale Galán

Haal de meest exclusieve modellen in onze online winkel. Ontdek het nieuwe zwart-gouden Metalbone Master padel racket, een limited edition van Adidas Padel 2022 die het heeft gemaakt voor zijn sterspeler Ale Galán. Het deelt materialen en technologieën met de klassieke Metalbone, zodat het zijn geweldige punch behoudt dankzij de diamantvorm en hoge balans.

Het heeft ook het Octagonal Structure-systeem, waardoor het meer stijfheid en kracht heeft bij het slaan. Het behoudt de 100% koolstofconstructie, maar stelt niet teleur in aanraking of baloutput, omdat de kern is gemaakt van eva zacht energierubber, dat een zachtere aanraking genereert. Om te eindigen, heeft het gewichtsbalanstechnologie om de balans en ruwheid in de vlakken aan te passen.

Adidas Metalbone Master zwart en goud, kenmerken

  • Diamantvorm met balans op het bovenwerk voor maximale kracht met de Adidas Metalbone Master 2022.
  • Comfortabeler gevoel dankzij het zachte EVA-rubber aan de binnenkant.
  • Verbeter je sweet spot dankzij de sweet spot technologie en de ruwheid van de planes.
  • Hiermee kunt u de balans aanpassen met het schroefsysteem dat u in het hartgebied vindt.
  • Grote weerstand en stevigheid door het gebruik van koolstof door de hele structuur.
  • Achthoekige structuurversterking die de stijfheid verbetert bij het slaan.
  • Gelimiteerde editie van het Ale Galán racket voor de Master, met een zwart-gouden design.
  • Een van de krachtigste rackets van Adidas Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers met een offensieve speelstijl, omdat we vanwege het formaat en de balans de nieuwe Metalbone Master definiëren als een powerracket, zodat het je zal helpen het aanvallende spel te domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest elegante en verfijnde ontwerpen presenteert die je kunt vinden door zwart te combineren met details en een deel van het hart in goud, spectaculair! Het is ook een Adidas-padel racket waarvan er maar heel weinig te koop zijn, dus slechts enkelen zullen ervan kunnen genieten.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, padeltassen en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten