Padelschoenen Adidas Game Court 2 W Core Zwart Wit 2022

PVP: € 53,72
€ 44,64 van
-17% Adidas Padel
Adidas Game Court 2 W Core Zwart Wit 2022 padelschoenen | Speel padel met de Game Court 2 W padelschoenen in zwart en wit, een schoen van de beste kwaliteit die je geweldige demping biedt bij elke beweging
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022
Selecteer grootte
 • 39 1/3
DICHTBIJ
Kijk eens:
Lichtheid
Demping
Flexibiliteit
Transpiratie
Greep
Stabiliteit

Damesschoenen Adidas Game Court 2 GZ0694

Vervang je oude padelschoenen voor een nieuwe uit de Adidas 2022-collectie. Koop de Game Court 2 W Core Black White padelschoenen, een schoen die is gemaakt van mesh dat helpt voorkomen dat zweet zich ophoopt op de voetzool om te voorkomen dat ongemak.

Wat de demping betreft, deze stelt niet teleur, omdat er EVA-rubber in de tussenzool is gebruikt, zodat de voet wordt beschermd tegen blessures bij sprongen. Er is ook gebruik gemaakt van het Adiwear-systeem, dat zowel een grote tractie als een grote weerstand biedt.

Adidas Game Court zwart en wit, kenmerken

 • De Adidas Game Court 2 M FTWR Core Zwart Wit zijn de lichtste.
 • Mesh stof voor transpiratie van het zweet dat op de voet ontstaat.
 • Adiwear-systeem dat helpt voorkomen dat de tekening van de zool wordt gewist door slijtage.
 • Tussenzool van EVA-rubber voor een zeer goed gevoel bij het ondersteunen van de voet.
 • Vervaardiging van de schoen met 50% gerecyclede materialen.
 • Buitenzool van klei voor veel grip op de grond op elke ondergrond.
 • Nieuwe Adidas 2022 dames sportcollectie.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor die vrouwen die op zoek zijn naar goedkoop schoeisel dat zijn functie perfect vervult, omdat het kwaliteitstechnologieën samenbrengt tegen een onverslaanbare prijs, waarmee je kunt genieten van de beste sensaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is niet alleen een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen, het is ook ontworpen in zwart met witte details en tussenzool, een klassieke combinatie die je kunt combineren met allerlei soorten kleding en zelfs met je padelracket.

Lees meer over het merk ADIDAS

Beoefen sporten met het juiste materiaal met Adidas Sport-producten, een zeer prestigieus merk dat momenteel professionele spelers zoals Martita Ortega, Ale Galán of Alex Ruiz uitrust.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets die zijn aangepast aan alle soorten publiek en speelstijlen. Daarnaast kunt u uw uitrusting compleet maken met schoeisel, kleding, accessoires of padeltassen van de hoogste kwaliteit. En dat allemaal met een uitzonderlijke afwerking, ga naar de handtekening van de kampioenen!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten