Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas Multigame Antraciet
  • Rugzak Adidas Multigame Antraciet
  • Rugzak Adidas Multigame Antraciet

Rugzak Adidas Multigame Antraciet

PVP: € 69,00
€ 61,95
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame Antraciet padel rugzak | Rust jezelf uit met een technische rugzak om padel te spelen dankzij de nieuwe Adidas Padel-collectie, je hebt een perfecte tas om te vervoeren wat je nodig hebt

Adidas Multigame Lichtgrijze 2022 Padel Rugzak

Bescherm je racket en je spullen met de Adidas Multigame padelrugzak in lichtgrijze en blauwe details. Deze tas wordt een van de favorieten van mensen die niet op zoek zijn naar een te grote en zware palettero, maar hun spullen liever in een kleinere en comfortabelere tas vervoeren.

Om al onze materialen in op te bergen, is er een zeer groot Headvak toegevoegd en nog een achterin om het racket zelfstandig op te bergen, zodat het zeer goed beschermd zal zijn. Om hem te kunnen vervoeren heeft hij aan de achterkant twee handvatten om hem comfortabel op de rug te dragen.

Marineblauwe Adidas Multigame tas, kenmerken

  • De Adidas Multigame Rugzak Antraciet meet ongeveer 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Gewatteerde handvatten om hem comfortabel te dragen.
  • Onafhankelijk compartiment om het racket te beschermen.
  • Vak voor het opbergen van materialen, kleding, ballen...
  • Het is verstevigd om gebruik te weerstaan zonder kwaliteitsverlies.
  • Marineblauw design met marineblauwe details.
  • Inbegrepen in de Adidas Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor mensen die niet op zoek zijn naar een erg grote tas omdat ze alleen dragen wat nodig is, of die met de motor reizen omdat het veel comfortabeler is, omdat je het op je rug kunt dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met waterdichte en hoogwaardige materialen, zodat het bestand is tegen gebruik zonder zijn ongelooflijke eigenschappen te verliezen. Het is ook ontworpen in lichtgrijs met details in hemelsblauw en rood op de achterkant en op de handvatten. Echt een mooie combinatie!

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten