Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas Multigame Rugzak Zwart Blauw
  • Rugzak Adidas Multigame Rugzak Zwart Blauw
  • Rugzak Adidas Multigame Rugzak Zwart Blauw

Rugzak Adidas Multigame Rugzak Zwart Blauw

PVP: € 64,00
€ 57,60
-11% Adidas Padel
Multigame Rugzak Zwart Blauwe Padel Rugzak | Verander je oude rugzak voor een van het merk Adidas, de nieuwe Multigame kan worden gebruikt om te werken of te sporten omdat hij een modern design heeft

Padel Rugzak Adidas Multigame Zwart en Blauw 2022

Vergeet niet om de nieuwe collectie Adidas 2022-producten te kopen die vol met nieuwigheden arriveert, zoals de Multigame padel-rugzak in zwart en blauw. Een accessoire dat je tijdens je wedstrijden vergezelt dankzij de vakken waarin we ons racket of onze accessoires kunnen opbergen.

Om het te vervoeren, heeft het twee handgrepen die zijn gewatteerd en die ons helpen om niet het hele gewicht van de rugzak met onze schouders te dragen. Bovendien hebben ze hoogwaardige materialen gebruikt zoals polyester of waterdichte stoffen, zodat het de tand des tijds doorstaat en niet breekt op de meest gevoelige plaatsen, zoals de hoeken.

Zwart en blauwe Adidas Multigame tas, kenmerken

  • Hoogwaardige stoffen en verstevigde naden van de Adidas Multigame Rugzak Zwart Blauw.
  • Afmetingen van ongeveer 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Achterzak met ruimte voor een padel racket.
  • Headvak voor het opbergen van accessoires, handdoeken, kleding...
  • Zwart design met blauwe details die goed combineert met de palettero.
  • Het behoort tot de Adidas 2022 padelrugzakcollectie.

Voor wie is het? Ons gevoel is dat de multigame perfect is voor mensen die net genoeg bij zich hebben en alleen ruimte nodig hebben voor een racket, ballen, handdoeken en andere padelaccessoires. Ook als je met de motor of fiets gaat, is hij heel gemakkelijk te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij het mooie en elegante ontwerp kun je hem zelfs gebruiken om naar je werk of naar de sportschool te gaan, omdat hij door zijn ontwerp niet op een sporttas lijkt. Het ontwerp in zwart, met blauwe details zal niemand die je ziet onverschillig laten.

Lees meer over het merk ADIDAS

Voel dezelfde sensaties als professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz van top tot teen uitrust. Ontdek samen met ons de nieuwe padelcatalogus voor 2022 en geniet van de beste ervaring op het veld.

In het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires vind je wat je nodig hebt tegen de beste prijs. Het bedrijf biedt u modellen voor alle niveaus, stijlen en budgetten, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten