Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel Tassen Adidas Multigame antraciet
  • Padel Tassen Adidas Multigame antraciet
  • Padel Tassen Adidas Multigame antraciet

Padel Tassen Adidas Multigame antraciet

PVP: € 95,00
€ 52,95
-45% Adidas Padel
Adidas Multigame Padelpadel antraciet | Vernieuw je paletteero voor een nieuwe van Adidas, want dankzij alle ruimte die het biedt, kun je al je accessoires en padel rackets opslaan

Padeltas Adidas Multigame Grijs

Bekijk het laatste nieuws uit de nieuwe collectie Adidas 2022. Maak kennis met de nieuwe Multigame Anthracite paletteero en vergeet net genoeg mee te nemen naar je competities, want dankzij de ruimte die deze heeft kun je al je uitrusting opbergen.

Het heeft twee gevoerde handvatten om het op de rug te dragen en andere aan de bovenkant om het als tas te dragen. Het biedt twee vrij grote centrale zakken, perfect om kleding van schoenen te scheiden en nog twee aan de zijkanten om de mesjes in op te bergen, wat ook veilig is dankzij het thermosysteem.

Adidas Multigame tas in grijze kleur, kenmerken

  • De adidas Multigame Antraciet is middelgroot ca. 56 x 29 cm.
  • We kunnen het met de hand dragen of op de rug als een rugzak.
  • Thermosysteem in de padel racketcompartimenten
  • Er is gebruik gemaakt van waterdichte materialen en 100% polyester.
  • Twee centrale vakken om schoenen of kleding in op te bergen.
  • Lichtgrijs design met rode en groene details passend bij de Adipower Light 3.1.
  • Het behoort tot de Adidas 2022 padeltas-catalogus voor dames.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die zich liever omkleden na de training of douchen tijdens het trainen. Hiervoor hebben ze naast een grote tas ook een mooie tas nodig om goed uitgerust naar hun wedstrijden te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je helpt al je spullen comfortabel op te bergen en te pronken met een ontwerp dat past bij het nieuwe padel racket van Martita Ortega. Dit jaar keert hij terug in lichtgrijs met de details van het merk in groen en rood, een combinatie die zeker zal lukken.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padel padel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs.

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten