Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Adidas Tennis L Coral
  • Muñequeras Adidas Tennis L Coral

Adidas Tennis L Koraal Polsbandjes

PVP: € 13,00
€ 11,95
-9% Adidas Padel
Adidas Tennis L Coral padel polsbandjes | Droge en sterke grip dankzij deze grote Adidas-polsbandjes, gemaakt van hoogwaardige materialen om de atleet absorptie en ondersteuning te bieden

Rode Adidas Tennis Lange Polsbandjes

Nog een jaar verrast Adidas Padel ons met een complete collectie producten om padel te spelen. Ontdek de koraalpadel- of tennispolsbandjes, een accessoire dat voorkomt dat vocht je spel verstoort omdat het alle zweetdruppels vasthoudt.

Door de combinatie van materialen en dikte houdt het je handen droog en heb je een goede grip op het racket. Bovendien verliezen de materialen na verloop van tijd geen eigenschappen en bieden ze een goede ondersteuning om blessures te voorkomen.

Rode Adidas lange polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis L Coral zijn groot: ongeveer 8,5 x 7 cm.
  • Ze zijn te koop in verpakkingen van 2 stuks, één voor elke hand.
  • Kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen intensief gebruik.
  • Ze absorberen het zweet van je armen en gezicht als je geen handdoek hebt.
  • Ze verminderen mishandeling en polsblessures.
  • Inbegrepen in de Adidas Pádel 2022 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor alle padelspelers die op zoek zijn naar extra lange polsbandjes, met een groot absorptievermogen en kwaliteit om de beste ondersteuning te hebben tijdens al hun wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast hun prestaties vallen ze ook op door hun kleurrijke design. We zijn ervan overtuigd dat je alle ogen zult vangen met hun gedurfde felrode kleur, ze zijn de meest gedurfde!

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk van erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padel rackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Als voorbeeld van zijn kwaliteit heeft het merk professionele spelers van het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega die het Duitse merk vertegenwoordigen op alle circuits van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten