Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower 3.1
  • Adidas Adipower 3.1
  • Adidas Adipower 3.1

Adidas Adipower 3.1

PVP: € 350,00
€ 315,00
-11% Adidas Padel
Adidas Adipower 3.1 padelpadel | Nieuw Seba Nerone-racket, het krachtigste Adidas Padel-model dankzij het formaat, de balans en het harde rubber om de bal te laten barsten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower 3.1 2022

Domineer het aanvallende spel met het Adipower 3.1 padel racket uit de meest geavanceerde Adidas Padel 2022 -serie. De gebruikte technologieën en materialen bieden veel kracht, omdat het een diamantformaat heeft met een hoge balans en eva-rubber met een hoge dichtheid voor een hardere aanraking.

De structuur is zeer resistent, omdat er koolstof is gebruikt, evenals dubbele exoskelettechnologie om meer sterkte en stijfheid te bereiken. Om geen overmatige controle te verliezen, heeft het naast het sweetpot-systeem een ruw oppervlak om de sweet spot te vergroten. Het wordt ook de nieuwe padel racket van Seba Nerone.

Adidas Adipower 3.1 door Seba Nerone, kenmerken:

  • Oversized diamantvorm en hoge balans van de adidas Adipower 3.1
  • Eva zachte hoge geheugenkern, een schuim met hoge dichtheid voor een hardere aanraking.
  • Volledig carbon met een gealuminiseerde laag die de gezichten verstevigt.
  • Geef je slagen meer spin dankzij de Spin padel racket-technologie.
  • Meer solide structuur met dubbele eXoskelet-ribben die de omtrek versterken.
  • Slim gatenboorpatroon voor een goede sweet spot.
  • Haal het meeste uit je aanvalshits met het exclusieve power-reliëfontwerp.
  • Inbegrepen in de geavanceerde serie van Adidas Padel 2022.

Voor wie is het? Voor de meest ervaren die op zoek zijn naar een krachtig en hard-touch racket, want dankzij de materialen en technologieën die in de adipower 3.1 worden gebruikt, kan de speler de bal harder slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de verstevigingen die erin zijn verwerkt, is het een oersterk model. Bovendien is het nieuwe beeld in blauwtinten en details in gele fluor zeer opzichtig en bevat het de handtekening van Seba Nerone.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten