Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Gorra Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper
  • Gorra Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper

Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper Cap

PVP: € 16,95
€ 14,95
-12% Adidas Padel
Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper padelpet | Geniet deze zomer van padel met deze oranje Adidas pet, voorkom overmatig zweten op je gezicht en houd je gezichtsveld helder onder de zon

Pet voor padel Adidas BBALLCAP LT MET Oranje

Elk detail is belangrijk, dus rust jezelf uit voor het spel met de beste accessoires om padel te spelen in onze online winkel. Koop de BBALLCAP LT MET padelpet in Hazy Copper, een Adidas 2021 accessoire om hoge temperaturen tegen te gaan.

Er is gerecycled materiaal gebruikt voor de productie en het is ook zeer ademend. Het absorbeert dus overtollig zweet en droogt snel, zodat je comfortabeler kunt spelen. Het behoudt ook zijn eigenschappen ondanks gebruik en wassen.

Adidas BBALLCAP MET pet in oranje, kenmerken

  • De Adidas BBALLCAP LT MET Hazy Copper combineert lichte en ademende materialen.
  • Het is gemakkelijk te verstellen dankzij de gesp aan de achterkant.
  • Vermijd zweten op het gezicht en lichtflitsen.
  • Bescherming tegen hitteschokken.
  • Oranje ontwerp met Adidas-plaat aan één kant
  • Collectie accessoires voor padel Alles voor Padel 2021.

Voor wie is het? Gericht op elke atleet die een kwaliteitspet nodig heeft, dat wil zeggen licht en ademend om comfortabel padel te kunnen spelen en zich alleen te concentreren op het winnen van het punt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest geavanceerde padelcaps is, met een exclusief ontwerp voor de meest veeleisende spelers. U zult genieten van het oranje ontwerp met een decoratief bord aan de zijkant.

Lees meer over het merk ADIDAS

Bereid je goed voor op je wedstrijden met All for Padel, de Adidas-afdeling voor padel. Wederom verrast het ons met revolutionaire technologieën en nieuwe materialen die zijn aangepast aan zijn padelproducten om de beste prestaties te bieden.

Het bewijs hiervan is dat het de steun heeft van professionele WPT-spelers zoals Martita Ortega, Ale Galán of Seba Nerone, die het Duitse bedrijf overal vertegenwoordigt.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten