Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Adidas Racket Sacs Protour Naranja
  • Mochila Adidas Racket Sacs Protour Naranja

Rugzak Adidas Racket Sacs Protour Orange

PVP: € 16,00
€ 9,95
-38% Adidas Padel
Padelrugzak Adidas Racket Sacs Protour Orange 2021 | Draag alles wat je nodig hebt in deze Adidas padeltas, een stevige sporttas die ideaal is voor het opbergen van kleine accessoires en zelfs een paar padel rackets.

Gymsac Adidas racketas Protour Orange

Kies uit de beste padelaccessoires bij All For Padel 2021. Koop de Racket Sacs Protour padelrugzak in oranje en zwart uit de Adidas-catalogus, een tas van polyester met touwtjes om gemakkelijk op je rug te hangen.

Het heeft een Headvak met een capaciteit voor een paar padelpadel rackets en een ander voorvak om je persoonlijke bezittingen in te vervoeren. Om af te sluiten is het voorvak gemaakt van flexibel mesh om snel bij je waardevolle spullen te kunnen.

Adidas gymsac oranje rugzak, kenmerken

  • De oranje Adidas Racket Sacs Protour is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken materiaal.
  • Het is de gemakkelijkste manier om je padel racket en wat accessoires mee te nemen.
  • Afmetingen ca. 46 x 36 cm.
  • Voor de handvatten is gebruik gemaakt van koord en 100% polyester.
  • Headvak in het midden en een ander met een ritssluiting aan de voorkant voor kleine voorwerpen.
  • Catalogus van Adidas Padel 2021-accessoires.

Voor wie is het? Ideaal voor praktische spelers die op zoek zijn naar een kleine tas om het racket comfortabel te vervoeren, plus je persoonlijke bezittingen in de compartimenten met ritssluiting.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze je de mogelijkheid bieden om het niet alleen te gebruiken om je racket mee te nemen naar je padelwedstrijden, maar ook om ze in je dagelijkse leven te kunnen gebruiken. Je zult ook in het middelpunt van de belangstelling staan dankzij het oranje en zwarte design.

Ontdek meer over het merk ADIDAS PADEL

Ga naar het modemerk onder de sporters: Adidas Padel. Het heeft een geweldige vertegenwoordiging in de sportwereld en padel is geen uitzondering, dus het presenteert een complete collectie padelpadel rackets, schoenen, palettero's en kleding voor alle smaken en prijzen.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Ongetwijfeld het beste voorbeeld van kwaliteit in zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en de beste afwerkingen met Adidas.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten