Grip Bullpadel Custom Weight 2019
  • Grip Bullpadel Custom Weight 2019

Grip Aangepast Gewicht 2019

€ 10,95
Bullpadel
Koop de door Bullpadel ontwikkelde custom weight grip in zwart, twee stuks die je in de rackets van het merk kunt gebruiken om meer controle te krijgen
Schrijf een beoordeling

Grip Aangepast Gewicht 2019

Nog één seizoen stelt het Argentijnse bedrijf zijn meest innovatieve technologieën ter beschikking. Ontdek het nieuwste systeem en koop de zwarte custom weight grip , een pakket van twee verwisselbare pluggen die je kunt gebruiken om meer controle te krijgen of om het optimale evenwichtspunt te vinden. Het ene stuk weegt 5 gram en het andere 10 gram en ze zijn compatibel met de hele Pro- en Avant-lijn van Bullpadel-rackets (behalve de damesmodellen).

Producteigenschappen

  • Het pakket van twee Bullpadel-stekkers bevat een schroevendraaier.
  • Er zit een dop bij van 5 gram en een dop van 10 gram.
  • Zwart ontwerp met het kenmerkende logo in zilver.
  • Ze zullen u helpen uw balans te verlagen en meer controle te krijgen.
  • Voor de vervaardiging ervan is aluminium gebruikt.
  • Catalogus van BullPadel-accessoires voor spelers.

Voor wie is het? Ze kunnen worden gebruikt door alle jongens die spelen met een racket van het type, met de ingebouwde aangepaste weegtechnologie en die de balans dichter bij hun hand willen brengen om meer controle over de bal te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de aangepaste gewichtsgrepen u helpen het optimale evenwichtspunt te vinden, is het ook een zeer eenvoudig en snel systeem om te installeren. Haal meer uit je Bullpadel racket met dit revolutionaire systeem.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPaddel, een van de meest modieuze bedrijven onder de spelers. Zijn dagelijkse werk heeft hem in staat gesteld een complete collectie te creëren met producten variërend van padel rackets, padelschoenen , kits tot paletteeros. Ontdek zijn nieuwe collectie, we zijn ervan overtuigd dat je je beste gamepartner zult vinden. Daarnaast heeft het Argentijnse bedrijf de steun van top tien spelers als Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten