PadelTas Royal Padel APT wit rood 2023
  • PadelTas Royal Padel APT wit rood 2023
  • PadelTas Royal Padel APT wit rood 2023

PadelTas Royal Padel APT wit rood 2023

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Royal Padel
Padeltas met thermovak Royal Padel APT wit rood 2023 | Laat niets thuis met de nieuwe witte en rode APT padel racketas van het merk Royal Padel, een perfecte rugzak om je kleding en padel-uitrusting in te vervoeren

Padel racketas Royal Padel APT wit rood 2023

Vervoer al je materialen naar de wedstrijden met de nieuwe paleto tassen van het merk Royal Padel die ook nog eens heel comfortabel te vervoeren zijn dankzij de verstelbare handgrepen. Koop de APT Padeltas die is ontworpen in rood en wit naast de naam van het Monte Carlo International Sports-circuit.

Dit model heeft een grote Headruimte waarin je materiaal zoals je kleding, schoenen of padelaccessoires kunt opbergen. Bovendien zullen de rackets zeer goed beschermd zijn dankzij het feit dat het is ontworpen met twee compartimenten aan elke kant met elk thermische bescherming.

Royal Padel APT rode padel racketas, kenmerken

  • De Royal Padel Padeltas tas maakt deel uit van de collectie voor de American Padel Tour.
  • Groot Headvak om je kleding en schoenen in op te bergen.
  • Twee zijvakken met thermoskan om de rackets in op te bergen.
  • Je kunt hem op de rug dragen met de gewatteerde handvatten of met de hand.
  • Klein vakje bovenop om sleutels in op te bergen.
  • Rood design met zwarte en witte details.
  • Nieuwe collectie tassen voor padel tennis Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Het wordt een perfecte tas voor al die mensen die douchen of zich omkleden na de wedstrijden, dus ze hebben een rugzak nodig die groot is maar toch comfortabel om naar de wedstrijden te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het deel uitmaakt van de APT-collectie van het merk, een van de meest exclusieve, daarom is het ontworpen met de naam van de wedstrijd in het wit samen met de details in rood en zwart, het meest opvallend!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de langste ervaring in de padelwereld. Dit seizoen bevat nieuwe technologieën en materialen in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022-rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten