beschermend Royal Padel grijs groen logo
  • beschermend Royal Padel grijs groen logo

beschermend Royal Padel grijs groen logo

PVP: € 4,96
€ 4,09
-18% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel grijs groen logo | Laat niets je racket beschadigen terwijl je speelt met de nieuwe Royal Padel-beschermer in grijs en groen, ontworpen met een ruwe afwerking om schokken op het frame te voorkomen

Beschermer voor het frame Royal Padel grijs groen logo

Ontvang als eerste de nieuwe collectie accessoires van het merk Royal Padel die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop de beschermer van het merk in grijs met alle details in groen die perfect is om het frame van je racket te beschermen tegen stoten.

In het ontwerp vinden we een hoogwaardige lijm die helpt voorkomen dat het snel loslaat. Het is ook ontworpen met een ruwe afwerking om de impact van slagen te verminderen en het is erg licht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gewicht.

Royal Padel beschermer in grijs met groene details, kenmerken

  • De Royal Padel beschermend helpt het frame van het racket te beschermen.
  • Ruw oppervlak voor meer bescherming.
  • Helpt breken door impact te voorkomen.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Van de lichtste om het gewicht ervan niet te wijzigen.
  • Nieuwe collectie padel accessoires Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die padel spelen en het racket extra willen beschermen, vooral tijdens het spelen, om eventuele klappen tegen het glas te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een beschermer is die is ontworpen met hoogwaardige materialen om te voorkomen dat hij snel loslaat. Daarnaast is grijs gecombineerd met details in groen, een hele mooie combinatie om te matchen met je racket.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten