Protector Royal Padel Negro Raya Naranja Azul
  • Protector Royal Padel Negro Raya Naranja Azul

beschermend Royal Padel Zwart Streep Oranje Blauw

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Black Stripe Oranje Blauw | Koop deze resistente Royal Padel-racketbeschermer, gemaakt van hoogwaardige materialen en een ruw oppervlak voor meer bescherming.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Royal Padel racketbeschermer Zwart Oranje Blauw Streep

Houd je padel racket langer in goede conditie met de zwarte RP padelbeschermer met blauwe en oranje streep, een accessoire gemaakt van hoogwaardige materialen die je terugvindt in de nieuwste Royal Padel 2021 collectie.

Het heeft duurzame materialen en een ruw oppervlak om effectief bestand te zijn tegen schokken of krassen die tijdens het spel kunnen optreden. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en door de sterke bevestigingslijm gaat het de tand des tijds door.

padelbeschermer RP blauw, geel en wit, kenmerken

  • Zwarte RP-beschermer met blauwe en oranje streep heeft een ruw oppervlak
  • Het bevat lijm om het snel te plaatsen.
  • Het wordt per stuk verkocht.
  • Het past perfect bij de breedte van het frame.
  • Redelijk licht, zodat het gewicht of balans niet verandert.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Voor elke man of vrouw die regelmatig padel speelt en de levensduur van hun padelracket wil verlengen, aangezien de Royal Padelbeschermer beschermt tegen toevallige stoten en schokken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zich aanpast aan elke vorm van het racket, kun je het dus bij elk racket gebruiken. Bovendien is het ontwerp zeer origineel omdat het naast het witte logo zwart combineert met een blauwe streep en een andere in oranje.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten