Beschermer Royal Padel zwart wit logo
  • Beschermer Royal Padel zwart wit logo

Beschermer Royal Padel zwart wit logo

PVP: € 6,00
€ 4,95
-18% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel zwart wit logo | Bescherm je racket terwijl je speelt met de nieuwe Royal Padel-racketas die is ontworpen in zwart en wit om klappen of breuken te voorkomen

beschermend Royal zelfklevend Padel zwart wit logo

Bescherm je racket tegen stoten en breken met de nieuwe collectie beschermers van het merk Royal Padel, waar je uit een grote verscheidenheid kunt kiezen. Ontdek de nieuwe beschermer in zwart en wit, perfect om te combineren met je racket.

Bij de fabricage is een hoogwaardige lijm gebruikt, waardoor hij lang op zijn plaats blijft. De plaatsing is heel eenvoudig, u hoeft alleen maar de verzegeling te verwijderen en beetje bij beetje te plakken om kreukels te voorkomen.

Zwart-witte RP-beschermer, kenmerken

  • De Royal Padel zwart witte beschermer is ontworpen met een ruwe afwerking.
  • Helpt het frame van het racket te beschermen tegen stoten.
  • Het is heel gemakkelijk aan te brengen, het duurt niet lang.
  • De lijm is van hoge kwaliteit om te voorkomen dat deze loslaat.
  • Het is ontworpen in de kleur zwart en wit, maar het is ook verkrijgbaar in meer ontwerpen.
  • Nieuwe collectie RP 2023 padel accessoires.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die hun racket tijdens het spelen willen beschermen tegen breken of tegen de muur slaan, hierdoor kunt u de levensduur van het racket verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het zwarte ontwerp met witte details, perfect om te combineren met je padelracket, dus het zal ongetwijfeld een van je favorieten worden, het is nu ook verkrijgbaar in meer kleuren om uit te kiezen.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten