Protector Royal Padel Highvoltage Negro Naranja
  • Protector Royal Padel Highvoltage Negro Naranja

beschermend Royal Padel Highvoltage Zwart Oranje

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Zwart Oranje | Resistente beschermer voor RP padel racket, ontworpen met een ruwe textuur en sterke bevestigingslijm voor een duurzame en hoogwaardige bescherming.

padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Zwart Oranje

Voorkomen is beter dan genezen, dus bescherm je padelracket met de RP Highvoltage padel-beschermer in zwart en oranje uit de Royal Padel 2021-catalogus. Het is ontworpen met een ruw oppervlak om een grotere weerstand tegen stoten of wrijving tegen het glas te bereiken.

Dankzij de hoogwaardige lijm plakt het gemakkelijk en doorstaat het de tand des tijds. Het heeft ook de perfecte afmetingen voor de breedte van elk padel racket, ongeacht het merk en model! Om het ontwerp in zwart en oranje af te werken, is het de coolste.

padelbeschermer RP hoogspanning zwart oranje, kenmerken

  • De Royal Padel highvoltage zwart-oranje beschermer past bij elk racket.
  • Het wordt per stuk verkocht.
  • Ruw oppervlak voor extra bescherming.
  • Inclusief duurzame lijm.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die hun racket in goede staat willen houden, aangezien het een resistente en lichte racketbeschermer is die het gewicht of de balans niet verandert, zult u niet merken dat u hem draagt!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met een zeer coole afwerking die zwart combineert met oranje details en witte letters. Naar onze mening is het een esthetiek die combineert met elk padel racket en die het een vleugje persoonlijkheid zal geven.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten