Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Royal Padel Pro Fury
  • Mochila Royal Padel Pro Fury
  • Mochila Royal Padel Pro Fury

Mochila Royal Padel Pro Fury

PVP: € 80,00
€ 67,95
-16% Royal Padel
Royal Padel Pro Fury padelrugzak | Bekijk de nieuwe collectie Royal Padel-rugzakken waarin je de Pro Fury in het zwart kunt vinden, perfect om alles mee te nemen wat je nodig hebt

Padeltas Royal Padel Pro Fury Zwart

Kies je favoriete sporttas uit een selectie van de firma Royal Padel 2022 die je nu kunt kopen in onze online padelwinkel. Ontdek de Pro Fury padelrugzak, ontworpen in het zwart en die het breedst is, zodat je je racket en je andere padelaccessoires kunt opbergen.

Qua ruimte heeft het twee vakken, in een daarvan kun je een padel racket opbergen en in de andere al je accessoires die je normaal gesproken bij je hebt als je gaat trainen, zoals kleding of schoenen. Daarnaast is er aan de voorkant een kleinere verwerkt om accessoires zoals sleutels of een portemonnee in op te bergen.

Royal Padel Pro Fury tas in zwart, kenmerken

  • De RP Pro Fury Black is ontworpen met twee gevoerde handvatten om hem comfortabel te kunnen dragen.
  • Dankzij het aparte vak berg je een padel racket op.
  • Het is middelgroot, ideaal voor het vervoeren van wat nodig is.
  • Zijvakken voor het opbergen van een bidon of ballen.
  • Klein zakje om je sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Collectie rugzakken voor padel Royal Padel 2022.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor iedereen die al zijn materialen comfortabel wil vervoeren, maar toch geen tas wil dragen die erg zwaar of moeilijk te vervoeren is.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hij heeft niet alleen veel ruimte, maar is ook nog eens helemaal in het zwart ontworpen, zodat je hem met al je kleding kunt combineren en zelfs voor je werk of als je op reis gaat gebruiken.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten