Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel Tassen Royal Padel Fury Oranje Pro
  • Padel Tassen Royal Padel Fury Oranje Pro
  • Padel Tassen Royal Padel Fury Oranje Pro

Padel Tassen Royal Padel Fury Oranje Pro

PVP: € 95,00
€ 80,95
-15% Royal Padel
Royal Padel Fury Orange Pro padel racketas | Vervoer je padel tennisracket en al je materialen met de nieuwe Fury Pro padel racketas van Royal Padel, een zeer comfortabele rugzak met een grote capaciteit

Royal Padel Fury Pro oranje padel-tas

Neem alles wat je nodig hebt mee naar je padelwedstrijden met de nieuwe collectie Royal Padel 2022-tassen. Je kunt nu de nieuwe Fury Pro-Padel Tassen in oranje kopen, een van de grootste van het bedrijf waarmee je al je materialen kunt opslaan zonder te hoeven vertrekken ga naar huis.

Om je alle comfort te bieden, is hij ontworpen met twee soorten grip, één in de vorm van een rugzak die je naar wens kunt verstellen en de andere om hem in de hand te dragen in de vorm van een tas. Het heeft twee zijvakken en een middenvak waarin je een groot aantal spullen kunt opbergen.

Royal Padel Fury oranje padel racketas, kenmerken

  • De Royal Padel Fury Orange Pro is een van de grootste van het bedrijf.
  • Je kunt hem als rugzak of als tas dragen.
  • Centraal compartiment en twee andere aan de zijkanten.
  • Het heeft een capaciteit voor een padel racket en accessoires.
  • Het centrale zakje is erg breed waardoor je de schoenen apart van elkaar kunt scheiden.
  • Zwart en oranje design om het te kunnen combineren met je kleding.
  • Nieuwe collectie grote tassen Royal Padel 2022.

Voor wie is het? Het is ontworpen met het oog op die atleten die meerdere keren per week spelen en die een palettero willen waarmee ze al hun padelmaterialen comfortabel kunnen vervoeren zonder dingen thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hij heeft niet alleen een grote inhoud en zit erg comfortabel, maar is ook nog eens uitgevoerd in het zwart met oranje details, waardoor hij niet moeilijk te combineren is met je sportkleding.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten