Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Nox Lamperti Tour Negro 2019
  • Paletero Nox Lamperti Tour Negro 2019

Padeltas Lamperti Tour Negro 2022

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Nox
Padeltas Lamperti Tour Negro | Koop de Nox Tour padeltas in zwart 2019, de legendarische Miguel Lamperti Padeltas-tas die terugkeert met een nieuw ontwerp en meer ruimte zodat je niets achterlaat
Schrijf een beoordeling

Padeltas Lamperti Tour Negro 2022

Bewaar al je spullen in de Nox Lamperti Tour zwarte 2019 padel racketas, een van de padeltassen die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat nog een seizoen, het is een officieel product van Miguel Lamperti en heeft de beste kwaliteit en design van het merk.

Hiermee kunt u uw padelrackets scheiden in twee zijvakken, waarvan één met een thermoprotect-systeem dat ze isoleert tegen temperaturen. Daarnaast kun je de schoenen ook apart opbergen in een exclusief vak, nooit meer vermengen met schone kleding!

Padeltas Zwarte Lamperti Tourtas, review:

  • Vrij ruim, met afmetingen van ongeveer 65 x 30 x 35 cm.
  • Headruimte met gemakkelijke toegang voor kleding, handdoek en toilettas.
  • De nox 2019 zwarte Lamperti Tour verandert in een rugzak voor eenvoudig transport.
  • Zeer comfortabel dankzij de gewatteerde verstevigingen voor de rug.
  • Temperaturen hebben geen invloed op de prestaties van je racket met de thermofunctie.
  • Miguel Lamperti tas uit de nieuwe Nox 2019 catalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens die ruimteproblemen hebben, want het is een ruime padeltas met verschillende compartimenten die zijn aangepast aan elk type materiaal.Je hebt maximale bescherming!

Waarom zal je het leuk vinden? Gelukkig zijn de structuur en de meest aan slijtage blootgestelde gebieden versterkt voor een grote duurzaamheid. Bovendien is het gesigneerd door de kampioen en heeft het een zwart ontwerp dat overal bij past.Koop het Lamperti-model voor de beste prijs!

Lees meer over het merk NOX

Krijg producten van de hoogste kwaliteit tegen goede prijzen met Nox Padel en zijn nieuwe padel-catalogus. Het bedrijf heeft de nieuwste ontwikkelingen in de markt op het gebied van materialen en technologieën aangepast en toegepast in zijn ontwerpen.

Ontdek de nieuwe collectie padelrackets, kits, tassen en accessoires en geniet van onverslaanbare sensaties. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten