Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Enebe Fire Negro 2020
  • Paletero Enebe Fire Negro 2020
  • Paletero Enebe Fire Negro 2020

Padel Tassen Enebe Brand Negro 2021

PVP: € 70,00
€ 54,95
-22% NB
Padel Tassen Enebe Padel Fire zwart | Een van de grootste NB padel racketassen, met capaciteit voor meerdere padel rackets, thermisch systeem en apart vak om je schoenen in op te bergen

NB Vuurzak in zwart

Vervoer al je materiaal op een georganiseerde en comfortabele manier met de zwart-zilveren padeltas Fire uit de rugzakcollectie Enebe Padel 2020. Het is een grote padeltas met compartimenten die zijn aangepast aan elk type materiaal.

Zo heeft het een gemakkelijk toegankelijk centraal compartiment, een ander onafhankelijk voor schoenen of vuile kleding en 2 zijkanten met capaciteit voor meerdere rackets. Een van de zijkanten is gevoerd met thermomateriaal en het heeft ook verstelbare handvatten om het als een rugzak te dragen.

Brandzwarte padeltas, kenmerken

  • De Enebe Fire Black 2020 is een van de meest resistente en duurzame.
  • Beschermt uw padel racketen tegen temperaturen dankzij thermotechnologie.
  • Groot centraal compartiment en andere kleinere voor accessoires.
  • Gewatteerde handvatten om schouderklachten te voorkomen.
  • Versterkte naden voor een lange levensduur.
  • Hierdoor kun je de schoenen opbergen in een geventileerde zak.
  • Inbegrepen in de Enebe Padel 2020 tassencatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten die meestal veel materiaal meenemen naar hun wedstrijden, aangezien het de grootste NB padel racketas is en gemaakt is van hoogwaardige materialen voor een grote weerstand.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast de kenmerken, zult u het ook waarderen vanwege het elegante zwarte ontwerp en de zilveren details. Het is een van de coolste tassen in de NB-catalogus en nu kun je hem voor de beste prijs krijgen in onze online winkel.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten