Munich Magneto 2022
  • Munich Magneto 2022
  • Munich Magneto 2022

Munich Magneto 2022

PVP: € 199,00
€ 179,00
-11% Munich
padel racket Munich Magneto 2022 | Krijg meer kracht in je slagen met dit München-aanvalspadel racket, gemaakt van 100% carbon en met eva-rubber om geen sensaties of controle te verliezen bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

München Magneto Oranje padel racket

Verbeter je aanvalsspel met het Magneto padel racket in zwart en oranje, een model dat beschikbaar is in de Munich Padel 2022-catalogus. Het is ontworpen met een diamantformaat en een hoge balans, zodat het meer kracht genereert bij het slaan. Het stelt je echter in staat om meer contact met de bal te hebben dankzij het ruwe oppervlak, waardoor je meer spin kunt uitvoeren.

Het genereert ook goede sensaties bij het slaan, omdat er EVA-rubber aan de binnenkant is gebruikt, wat een zachter gevoel en een betere baloutput genereert. Voor de structuur is 100% koolstof gebruikt in combinatie met 3k-stof om een droger gevoel te krijgen. Om te eindigen, presenteert het een nieuw ontwerp van het hart en de grip voor een comfortabelere grip.

München Magneto zwart en oranje, kenmerken

  • Sweet spot weg van de hand en kleiner in de Magneto 2022 van München.
  • EVA-schuim van gemiddelde hardheid voor een betere baloutput.
  • Grotere weerstand dankzij de 100% carbon constructie.
  • Powerracket door zijn diamantformaat met hoge balans.
  • Versterkte structuur, die een stabielere slag genereert en torsie is.
  • Oppervlak in 3k-stof die het een grotere hardheid geeft.
  • Ruwe Oppervlakteafwerking die reliëf genereert en de effecten versterkt.
  • Een van de krachtigste rackets van Munich Padel 2022.

Voor wie is het? Vooral voor de hardst rakende spelers, omdat het vanwege het diamantformaat en de hoge balans meer punch biedt bij het slaan. Het is dus een powerracket waarmee je het meeste uit situaties in de buurt van het net haalt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een racket is met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, een combinatie van de beste materialen van het merk en een stoer design. Dit seizoen wordt het gepresenteerd in het zwart met een grijs logo en het hele hartgebied in fluorescerend oranje.

Lees meer over het merk MUNICH

Geniet van deze sport met Munich Sport, een prestigieus merk sportuitrusting dat dit seizoen de padel betreedt. Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie.

Koop in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires voor de beste prijs. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten