Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrip Joma Club Cuhsion oranje fluor
  • Overgrip Joma Club Cuhsion oranje fluor

Overgrip Joma Club Cuhsion oranje fluor

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Joma
Overgrip voor Joma Club Cuhsion oranje fluorescerend racket | Voorkom dat het racket door zweet uit je handen glijdt met de nieuwe Club Cuhsion overgrips van Joma die helpen om aanslag op de handen te voorkomen

Overgrip padel Joma Club Cuhsion fluor oranje

Maak je klaar voor het spel met onze uitgebreide catalogus met accessoires voor zowel je racket als jezelf. Ontdek de nieuwe Joma-collectie waar je de nieuwe Overgrip Club Cuhsion kunt vinden, een accessoire dat je helpt de grip van je racket te verbeteren, zodat niets je tegenhoudt op de baan.

Ze worden verkocht in verpakkingen van drie stuks en zijn ontworpen in de meest opvallende fluororanje kleur, zodat je ze kunt matchen met je padelracket. Aan de andere kant voorkomen ze de ophoping van zweet, zodat ze helpen voorkomen dat het racket tijdens het spelen uit je handen glijdt.

Overgrip Joma Club Cuhsion in fluor oranje kleur, kenmerken

  • De Joma Club Cuhsion Overgrips worden verkocht in een verpakking van drie stuks.
  • Ze zijn ontworpen met hars aan de voorkant om de grip te verbeteren.
  • Ze voorkomen de ophoping van zweet voor een betere hechting.
  • Het is heel gemakkelijk aan te brengen, dus het duurt niet lang.
  • Fluor oranje design, zeer opvallend!
  • Nieuwe catalogus van Joma 2023 accessoires.

Voor wie is het? Het is een essentieel accessoire om padel te spelen, omdat het helpt om de grip van je racket te verbeteren, zodat je urenlang kunt spelen zonder overmatig zweet op je handen. Ze worden ook verkocht in pakketten van drie stuks, zodat je ze kunt ruilen wanneer je ze nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het ongetwijfeld leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit waarmee je er lang mee kunt spelen. Het is ook ontworpen in de meest opvallende fluororanje kleur, dus je kunt het meenemen met je padelracket, ze worden je favorieten!

Ontdek meer over het merk JOMA

Het bedrijf Joma Sport weet zich aan te passen aan atleten door een breed scala aan producten te creëren om verschillende sporten te beoefenen. padel is geen uitzondering en het is al vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Juani Mieres.

Ontdek hun nieuwe padelschoenen, kits en complete collectie padelrackets, we zijn er zeker van dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten