Padeltas Head Tour Padel Bag L zwart wit 2024
  • Padeltas Head Tour Padel Bag L zwart wit 2024
  • Padeltas Head Tour Padel Bag L zwart wit 2024

Padeltas Head Tour Padel Bag L zwart wit 2024

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Head Padel
Head Tour Padel Bag L zwart wit | Ontdek de Head Tour Padel Bag L in zwart en wit. Technologie en design komen samen om je de beste opslag op de baan te bieden. Wacht niet langer en ervaar het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head racketbag Tour Padel Bag L zwart wit 2024

Verken de uitmuntendheid op de baan met de Head Tour Padel Bag L in zwart en wit voor 2024, waar stijl, ruimte en innovatieve technologie samenkomen. Ontworpen voor de moderne speler, biedt deze padeltas in zwart en wit een elegante en functionele opbergoplossing. De vernieuwde structuur, met nieuw kussen en bovenste handvatten, garandeert verbeterde stabiliteit en comfortabel transport.

Met capaciteit voor tot zeven rackets verdeeld over drie hoofdcompartimenten, waarvan één uitgerust met CCT+ technologie voor bescherming tegen extreme temperaturen, voldoet deze padeltas aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Daarnaast beschikt het over een schoenenvak en meerdere ritszakken, waardoor al je essentials georganiseerd en toegankelijk zijn.

Kenmerken van de Head Tour Padel Bag L zwart wit 2024

  • Nieuwe structuur met verbeterde kussens voor meer stabiliteit.
  • Capaciteit voor tot 7 rackets in drie hoofdcompartimenten.
  • CCT+ technologie in een compartiment om de rackets te beschermen.
  • Geïntegreerd compartiment voor schoenen en ritszakken voor accessoires.
  • Rugzaktransport systeem voor comfortabel dragen.
  • Onderdeel van de Head 2024 padeltas collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op amateur spelers en degenen die af en toe concurreren, die comfort en organisatie in hun uitrusting waarderen. Ideaal voor degenen die de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl op het veld zoeken.

Waarom zal het je bevallen?

Vanwege het innovatieve en praktische ontwerp, waarmee je niet alleen alles wat je nodig hebt naar de baan kunt dragen, maar ook je uitrusting met maximale bescherming verzorgt. De ideale keuze voor spelers die noch stijl noch functionaliteit willen compromitteren.

Ontdek meer over het merk Head

Head, met een lange geschiedenis in de sportwereld, heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in het aanbieden van hoogwaardige uitrusting voor tennis en padel. Hun toewijding aan innovatie en slim ontwerp heeft hun positie als de favoriete keuze van atleten over de hele wereld versterkt.

Door voor Head te kiezen, sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die op het merk vertrouwen om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Elk product van Head is ontworpen om de prestatiegrenzen op de baan te overschrijden, waardoor je met vertrouwen kunt concurreren.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten